Φρίκη: Σκότωσε τον σερβιτόρο γιατί άργησε να του ετοιμάσει το σάντουιτς


Συνελήφθη από τις γαλλικές Αρχές σε προάστιο του Παρισιού ο άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία σερβιτόρου σε μικρό εστιατόριο στη βόρεια συνοικία Σεν-Σαν-Ντενί της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πελάτης πυροβόλησε και σκότωσε σερβιτόρο επειδή άργησε να του φτιάξει σάντουιτς. Το περιστατικό που συντάραξε τη Γαλλία συνέβη την περασμένη Παρασκευή, με τον 34χρονο δολοφόνο να είναι εξαφανισμένος. Συνελήφθη από τους αστυνομικούς στη Σαμπινί Σουρ Μαρν, ένα νοτιοανατολικό προάστιο του Παρισιού.

Σύμφωνα με το γαλλικό 20minutes.fr, ο 34χρονος είναι γνωστός στις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών και περιστατικά ένοπλης βίας.

Δολοφονία για ένα σάντουιτς

Πελάτης σε μια πιτσαρία στα περίχωρα του Παρισιού σκότωσε έναν σερβιτόρο καθώς εξοργίστηκε επειδή περίμενε για ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες. Οι συνάδελφοι του σερβιτόρου κάλεσαν την αστυνομία αφού ο 28χρονος πυροβολήθηκε στον ώμο με ένα όπλο στο Noisy-le-Grand, 15χλμ ανατολικά του κέντρου της πόλης του Παρισιού, την Παρασκευή το βράδυ. Ο 28χρονος πέθανε επί τόπου, παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο πελάτης «έδειχνε δυσαρεστημένος γιατί το σάντουιτς του δεν ετοιμάστηκε αρκετά γρήγορα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ