Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: “Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα”


Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες του Μαρτίνς και τους μοίρασε συγχαρητήρια, ενώ έστειλε το μήνυμα του για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Αξίζουν μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη. Παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Όμως δεν τελειώσαμε εδώ.

Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0. Σαν να μην τελείωσε τίποτα», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, για να συνεχίσει ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμα φορά πως ο βασικός φετινός στόχος είναι το πρωτάθλημα.

«Το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη με τον Αστέρα. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να κερδίσουμε. Εγώ είμαι εδώ για εσάς. Είμαι δίπλα σας. Μπράβο σε όλους σας αλλά να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμη πιο δυνατά», συμπλήρωσε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ