Μπριζίτ Μακρόν: Έτσι εξηγείται η… περίεργη χειραψία στην Μαρέβα. pics


Η Μπριζίτ Μακρόν και η Μαρέβα Γκραμπόβσκι έκλεψαν τις εντυπώσεις στην επίσημη συνάντηση του Γάλλου προέδρου και του Έλληνα πρωθυπουργού, στα Ηλύσια Πεδία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πρώτο του ταξίδι ως πρωθυπουργός, στην Γαλλία, είχε δίπλα του την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι. Εγκάρδιο το κλίμα μεταξύ Μαρέβα – Μπριζίτ! Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι πρώτες…

Το πρωθυπουργικό ζεύγος της χώρας υποδέχτηκε στο γαλλικό προεδρικό Μέγαρο ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ.

Κι αν όλα τα βλέμματα «έπεσαν» πάνω στις δύο πρώτες κυρίες για τις ενδυματολογικές τους επιλογές, υπήρξε μια μικρή λεπτομέρεια που λίγη παρατήρησαν.

Κι αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που έκανε χειραψία η Μπριζίτ Μακρόν με την Μαρέβα Γκραμπόβσκι. Πιο συγκεκριμένα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποδέχτηκε την… καλεσμένη της δίνοντάς της το αριστερό της χέρι για χειραψία.

Ακόμη και η… εικόνα ήταν κάπως άβολη, αφού σχεδόν πάντα οι χειραψίες γίνονται με το δεξί, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη όταν η σύζυγος του Γάλλου προέδρου έδωσε το χέρι της και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξανά το αριστερό.Δείτε τις εικόνες με την Μαρέβα Γκραμπόβσκι και την Μπριζίτ Μακρόν ΜαρέβαΜαρέβα

Με χαρά βρίσκομαι στη Γαλλία, σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μου ως πρωθυπουργός. Είναι μια χώρα ισχυρή, σημαντική. Και σταθερή φίλη της Ελλάδας! Κοινές δηλώσεις με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Emmanuel Macron.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Donnerstag, 22. August 2019Υπάρχει… λόγος!

Κι αυτός είναι πως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είχε τις προηγούμενες εβδομάδες έναν τραυματισμό στον ώμο, με γαλλικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως έπεσε ενώ ήταν σε ένα σκάφος!

Έτσι και χθες, φαινόταν ότι η Μπριζίτ Μακρόν προστάτευε το χέρι της με το… να μην το δίνει σε κανέναν! ΜαρέβαΜαρέβα ΜαρέβαΜαρέβα ΜαρέβαΜαρέβαΜάλιστα, οι τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις έγιναν με προστατευτικό νάρθηκα ΜαρέβαΜαρέβα

Πηγή: express.co.uk
Φωτογραφίες: Reuters.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ