Τι μπορεί να φταίει στον οργανισμό ΑΕΚ;


Η τραγική χθεσινή εμφάνιση της Ένωσης κόντρα στην ομάδα της Τραπεζούντας, καλλιέργησε πολλά ερωτηματικά σε όλους τους τομείς του οργανισμού και είναι στη σφαίρα της ανθρώπινης λογικής να αναζητούνται ευθύνες την επομένη μέρα. Άραγε τι φταίει στην ΑΕΚ;

Φταίει η διοίκηση για τις λάθος επιλογές σε θέσεις κλειδιά…. ΝΑΙ, ωστόσο και χρήματα παραπάνω έβαλε στο μεταγραφικό σχεδιασμό και η κατασκευή του γηπέδου προχωράει, αλλά μέχρι εκεί. Η συνοχή και η λαχτάρα των προηγούμενων πέντε ετών έχει αφανιστεί και ίσως το σκεπτικό της να είναι λιγάκι απαρχαιωμένο, όσον αφορά την παραγωγή ποιοτικού σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο Τεχνικός Δντης φταίει…ΝΑΙ, αποδεικνύεται προς το παρόν, ότι οι φετινές επιλογές του στο τεχνικό τιμ και έμψυχο δυναμικό ακροβατούν στο ναδίρ, επιπλέον οι περσινές επιλογές (π.χ Κρίστισιτς/Οικονόμου) βρίσκονται σε χειμερία νάρκη και το τμήμα σκάουτινγκ δεν έχει ενεργό ρόλο.

Ο προπονητής και όλο το επιτελείο του φταίει….ΝΑΙ ΝΑΙ, παρουσιάζει ένα σύνολο στον αγωνιστικό χώρο με κακή φυσική κατάσταση, μηδενικό σε ένταση ρυθμού αγώνα και από πλευράς τακτικής προσέγγισης, κάκιστο. Οι παίκτες φταίνε… ΝΑΙ, γιατί η παρουσίας τους στο γήπεδο θύμιζε ”Εθνική Μυκόνου”, παρά ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές όμως διαθέτουν το ελαφρυντικό τους, αφού είναι προσηλωμένοι στις εντολές του κόουτς Καρντόσο για πάσινγκ γκειμ και είναι σχεδόν όλοι σε άθλια αγωνιστική κατάσταση. Στον Κάπτεν Μάνταλο, ασκείται σκληρή κριτική και όχι άδικα, καθώς στερείται ηγετικών προσόντων εντός και εκτός γηπέδου, που είναι άραγε η θετική-εμψυχωτική επίδραση του ως αρχηγός της ομάδας? Για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, δεν τίθεται ζήτημα.

Οι οπαδοί φταίνε…ΝΑΙ, γιατί δεν απομόνωσαν τους 50-100 μπαχαλάκηδες, που για χάρη τους τιμωρήθηκε η ομάδα με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και στερήθηκε τις χιλιάδες φωνές βοήθειας στα δύο εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Συμπερασματικά, η ΑΕΚ αναζητά σε ένα πελώριο βαρέλι τον πάτο, ενώ οι αντίπαλοι της τον βρίσκουν με ευκολία και τον χαϊδεύουν στοργικά!!!!! (ας χαρακτηριστώ γραφικός και υβριστής)

Επιμέλεια: Tommy T.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ