Εθνική μπάσκετ: Ατάκες για… γέλιο. Η γκλίτσα του Μπουρούση και το κούρεμα του Πρίντεζη – video


Μπουρούσης VS Βασιλόπουλος και Παπανικολάου VS Παπαπέτρου. “Ποιος διεθνής έχει το χειρότερο και ποιος το καλύτερο κούρεμα; Ποιος είναι ο πιο πιθανός να κουβαλήσει σέλφι-στικ στην Κίνα; Ποιος θα ήταν… κράχτης σε ελληνική ταβέρνα στο Πεκίνο”. Οι διεθνείς κλήθηκαν να απαντήσουν σε 10 δύσκολες ερωτήσεις, παίζοντας “Μπει – Δεν Μπει”

Ο αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ, Γιάννης Μπουρούσης και ο… παλιός Παναγιώτης Βασιλόπουλος απαντούν σε σοβαρές, αλλά και σε… αστείες ερωτήσεις σε προπόνηση στο ΟΑΚΑ, πριν την αναχώρηση της εθνικής για την Κίνα την περασμένη Τετάρτη (21/8). Τη σκυτάλη παίρνουν μετά ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη δική τους αστεία κόντρα.

Εθνική μπάσκετ: Αντετοκούνμπο… εντός και εκτός γηπέδου! Η πρώτη προπόνηση – pics

Η ΕΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τα σχετικά βίντεο την Παρασκευή (24.08.2019), με τους τέσσερις διεθνείς να προσφέρουν απίστευτο γέλιο με τις απαντήσεις τους!

Εκτός από τα αστεία, ο αρχηγός της εθνικής Γιάννης Μπουρούσης απάντησε πως θα προτιμούσε να ήταν σε ρόλο Αργύρη Καμπούρη και να πετυχαίνει τις βολές στην παράταση με τις ΕΣΣΔ στο Ευρωμπάσκετ του ’87 εν συγκρίσει με τον Δημήτρη Διαμαντίδη που πέτυχε το νικητήριο τρίποντο στον ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005. «Γιατί από το 87 ξεκίνησαν όλα,» εξήγησε ο αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ