Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Δεν κάλεσαν την Βερούλη στα εγκαίνια του “Βερούλειου”


Ο Δήμος Καβάλας εγκαινίασε το ανακαινισμένο στάδιο της πόλης που φέρει το όνομα της κορυφαίας ακοντίστριας, Άννας Βερούλη, αλλά… ξέχασε να καλέσει την ίδια, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στα social media.

Πικραμένη εμφανίστηκε στα social media, η σπουδαία Ελληνίδα ακοντίστρια, Άννα Βερούλη, για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στα εγκαίνια του νέου «Βερούλειου» Σταδίου Καβάλας.

Ο Δήμος έχει δώσει το όνομα της Καβαλιώτισσας αθλήτριας στο γήπεδο, αλλά στην εκδήλωση για την ανακαίνισή του, η ίδια ήταν απούσα, καθώς όπως δήλωσε, «δεν δέχτηκα καμία πρόσκληση». Η ανάρτηση της Βερούλη

«Σήμερα, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου «Βερούλειου Σταδίου Καβάλας». Λυπάμαι που δεν δέχτηκα μια πρόσκληση να παρευρεθώ σε αυτή την όμορφη στιγμή, αν και πρέπει να τονίσω, πως η χαρά μου είναι πολύ μεγαλύτερη, που ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο για τη γενέτειρά μου παραδίδεται ανανεωμένο, ως παρακαταθήκη, στις νέες γενιές. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτό. 
Υ.Γ. Η ειρωνεία είναι ότι βρίσκομαι στην Καβάλα για προσωπικούς λόγους.»
Άννα Βερούλη

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 – Καβάλα «Σήμερα, τα εγκαίνεια του ανακαινισμένου ‘’Βερούλειου Σταδίου Καβάλας’’. Λυπάμαι που…

Gepostet von Anna Verouli am Sonntag, 25. August 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ