Κράσνονταρ – Ολυμπιακός, Μαρτίνς: “Δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία”


“Πρέπει να παίξουμε σαν να ήρθε το πρώτο παιχνίδι 0-0”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Κράσνονταρ. “Οι παίκτες θα είναι σοβαροί” τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, μια ημέρα πριν τον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League κόντρα στους Ρώσους. Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς

-Είναι η πρώτη φορά που έχετε κερδίσει με 4-0 σε πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα; Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε την πρόκριση;

«Δεν έχει να κάνει με τους προπονητές. Το αποτέλεσμα που έχουμε φέρει είναι πλεονέκτημα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε ισορροπημένο ματς, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε έχοντας στο μυαλό μας ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν 0-0».

– Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει χαλαρότητα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα;

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναπαυτούμε. Πρόκειται για το πρεστίζ μας, θα δώσουμε υπερηφάνεια στην Ελλάδα, δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα είναι σοβαροί, έξυπνοι και δεν θα πετάξουμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα αντιπροσωπεύουν».

– Περιμένετε να κατέβει η ίδια ομάδα που συνετρίβη με 4-0 στο πρώτο ματς;

«Η Κράσνονταρ έχει αποδείξει ότι παρά τις αλλαγές που κάνει, παραμένει δυνατή και επικίνδυνη. Περιμένουμε την πιο δυνατή της εκδοχή στο αυριανό παιχνίδι».

Περιμένατε το σκορ του πρώτου αγώνα;

«Η αλήθεια είναι ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η κατάσταση ήταν ισορροπημένη. Είχαμε όμως υπομονή, παίξαμε έξυπνα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ