ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία με Ίβιτς. Συναντήθηκε με Μελισσανίδη


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26.08.2019) η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ίλια Ίβιτς, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα τη Δευτέρα (βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές) και είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο Σέρβος να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

ΑΕΚ: «Ντόπες» από Μελισσανίδη! «Έχουμε το καλύτερο υλικό απ’την ημέρα που επέστρεψα»

Οι δύο άνδρες είχαν αναλυτική κουβέντα για τον τρόπο που μπορούν να συνεργαστούν, προκειμένου να υπάρξει μια σωστή και χωρίς προβλήματα συνεργασία.

Η επιθυμία της πλευράς της ΑΕΚ είναι να «κλείσει» ο Ίλια Ίβιτς στην ομάδα, την ώρα που ο Σέρβος έχει ζητήσει κάποια εχέγγυα για να πει το «ναι», ενώ υπάρχουν και κάποια ζητήματα που θα πρέπει να συναποφασιστούν πριν οι δύο πλευρές ακολουθήσουν κοινή πορεία.

Μελισσανίδης και Ίβιτς δεν αποκλείεται να έχουν νέα συνάντηση την Τρίτη, εκεί όπου θα ξεκαθαριστούν τα πάντα. Επόμενο βήμα στην ΑΕΚ θα είναι να «κλείσει» ο προπονητή, με τον Γκουστάβο Πογέτ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ