Βερούλη: Στην… αντεπίθεση ο Δήμος. “Υπάρχει η κυρία για την πόλη της Καβάλας;”


Το ανακαινισμένο “Βερούλειο” γήπεδο στην Καβάλα εγκαινιάστηκε πριν από λίγα 24ωρα, με την Άννα Βερούλη να εκφράζει την πικρία της, για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε. Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Δήμος!

Ο Δήμος Καβάλας εγκαινίασε το ανακαινισμένο στάδιο της πόλης που φέρει το όνομα της Άννας Βερούλη. Ο κορυφαία ακοντίστρια όμως -έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στα social media- πως δεν της δόθηκε σχετική πρόσκληση κι εξέφρασε την πικρία της για το γεγονός.

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Δεν κάλεσαν την Βερούλη στα εγκαίνια του «Βερούλειου» [pic]

Η αντίδραση από την πλευρά του Δήμου Καβάλας δεν άργησε να έρθει. Η Δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα μίλησε στην κάμερα του “Center TV” και… αναρωτήθηκε με ειρωνική διάθεση: “Υπάρχει η κ. Βερούλη για την πόλη της Καβάλας τόσα χρόνια; Που ήταν. Το γήπεδο ήταν εδώ. Το όνομα της ήταν εδώ. Τι έκανε η κ. Βερούλη για να αναδείξει τον αθλητισμό της Καβάλας;”

Δηλώσεις στο “Center TV” έκανε και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Καβάλας, Γιώργος Φιλόσογλου. “Ο Δήμος Καβάλας κάλεσε μόνο τους δημοτικούς συμβούλους που είναι εν ενεργεία. Από κει και πέρα έκανε ανοικτή πρόσκληση σε όλους -με δύο δελτία Τύπου- για να παραβρεθούν στα εγκαίνια. Δεν είχε καμία πρόθεση ή διάθεση να θίξει κανέναν.

Εγώ προσωπικά, στα πέντε χρόνια που έχω αυτά τα καθήκοντα, ουδέποτε βρέθηκα – είδα ή συνομίλησα με την κ. Βερούλη. Απ’ όσα πληροφορούμαι, απουσιάζει περίπου 35 – 40 χρόνια από την πόλη της Καβάλας. Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση στην Αθήνα. Αντιλαμβάνομαι ότι βρέθηκε συμπτωματικά εδώ και άκουσε γα το γήπεδο. Επίσης θέλω να πως ότι στα 5 αυτά χρόνια που διοργανώσαμε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνή γκραντ πρι στίβου, ουδέποτε την είδα. Από τη στιγμή που ήταν εδώ και υπήρχε ανοικτή πρόσκληση, θα επεδείκνυε σεμνότητα και ταπεινότητα εκ μέρους της να έρθει και με μεγάλη χαρά να την φιλοξενήσουμε” ανέφερε ο κ. Φιλόσογλου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ