ΑΕΚ: “Έφυγε” για… Τραμπζονσπορ. Θερμή υποδοχή σε Ίβιτς και Δημητριάδη – video


Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (28.08.2019) από το “Ελ. Βενιζέλος” με σκοπό να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο στον επαναληπτικό με την Τραμπζονσπόρ και να.. προσπαθήσει για το θαύμα. Ίβιτς και Δημητριάδης βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Έχοντας για υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Κωστάνογλου, η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (28.08.2019) για Τραπεζούντα ενόψει του αγώνα με την Τράμπζονσπορ για τα πλέι οφ του Europa League.

ΑΕΚ: Και τώρα… προπονητής! «Τρέχει» ο Ίβιτς

Στο πλάι της ομάδας βρίσκεται ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, ο οποίος έπιασε χθες δουλειά και θα… τρέξει και από την Τουρκία το θέμα του αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο.

Μάλιστα, ο Ίβιτς δέχθηκε θερμή υποδοχή και πολλές ευχές από φίλους της ομάδας, που ταξιδεύουν με την αποστολή στην Τουρκία. Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης Δημητριάδης άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη οπαδών, τη στιγμή που κατέβηκε από το πούλμαν της ομάδας.

Να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Κυριακής (25.08.2019) υπήρξε έντονη φημολογία για… απόλυση του κ. Δημητριάδη από την ΑΕΚ, αλλά ο Ίλια Ίβιτς ζήτησε την παραμονή του παλαίμαχου επιθετικού στην ομάδα, κάτι που έγινε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ