Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Μαρτίνς μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League


Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League με ανάρτηση του στα social media.

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδήγησε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού τα κατάφερε, μάλιστα, με πολύ πειστικό τρόπο, αφού έμεινε αήττητη σε τρεις προκριματικούς γύρους, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ σε έξι παιχνίδια.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, με μήνυμά του στα social media, αναφέρθηκε στην πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League.

«Ήταν σημαντικό το επίτευγμα μας χθες απέναντι σε έναν κορυφαίο αντίπαλο. Ο πρώτος μεγάλος στόχος επετεύχθη χάρη στην αφοσίωση όλων. Τον επαγγελματισμό των παικτών και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Σας ευχαριστώ όλους, μένουμε ενωμένοι», ήταν το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς.Η ανάρτηση του τεχνικού του Ολυμπιακού

View this post on Instagram

Ηταν σημαντικο το επιτευγμα μας χθες απεναντι σε εναν κορυφαιο αντιπαλο. Ο πρωτος μεγαλος στοχος επετευχθη χαρη στην αφοσιωση ολων. Τον επαγγελματισμο των παικτων και τη στηριξη των φιλαθλων μας. Σας ευχαριστω ολους, μενουμε ενωμενοι. #Thrylos Important achievement yesterday against a top opponent. 1st big objective was achieved. Thanks to top commitment from everybody. Professionalism from the players and support from our fans. Thank you all. We stay together! #thrylos

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ