Τραμπζονσπόρ – ΑΕΚ: Με πίστη για το “θαύμα” στο Europa League


“Η πίστη μετακινεί και βουνά, μπορούμε την ανατροπή” δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κοστένογλου και κάτι τέτοιο θέλουν να κάνουν οι “κιτρινόμαυροι” στον επαναληπτικό με την Τραμπζονσπορ, για τα πλέι οφ του Europa League (20:30 / NewsIt.gr / CosmoteSport 2)

Ένα… θαύμα ψάχνει η ΑΕΚ στην Τραπεζούντα, προκειμένου να παίξει για το γόητρο και την ιστορία της, να ανατρέψει το εις βάρος της 1-3, στην έδρα της Τραμπζονσπόρ και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Στο “φλεγόμενο” από 40.000 κόσμο “Σενόλ Γκιουνές”, εναντίον μιας ομάδας αήττητης εδώ και έξι μήνες, η… αποστολή της ΑΕΚ αγγίζει τα όρια του ακατόρθωτου, ειδικά με την εικόνα που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα εντός αγωνιστικού χώρου.

Ωστόσο, με την αύρα που αλλάζει πάντα μαζί με τον προπονητή (Κωστένογλου αντί Καρντόσο) και με τους παίκτες απελευθερωμένους από το άγχος της νίκης και παίζοντας για την… τρέλα τους (σ.σ. όπως τους προέτρεψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης), η ΑΕΚ ίσως δώσει και πάλι χαρά στους φίλους της.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχοντας κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την ΑΕΚ, αναμένεται να την παρατάξει με 3-5-2. Οι Βράνιες – Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι θα παίξουν στα στόπερ. Οι Μπακάκης και Χουλτ θα είναι τα πλάγια μπακ – χαφ, ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο φαβορί να παίξουν αμυντικά χαφ, μπροστά τους αναμένεται να βρεθεί ο Μάνταλος και στηνβ κορυφή ο Λιβάγια, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Κλωναρίδη ή Ολιβέιρα.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί από την UEFA ο Άγγλος, Μάικλ Όλιβερ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ