Εθνική Ελλάδας: Με εκπλήξεις οι πρώτες επιλογές του Φαν Σιπ.


Τις πρώτες του κλήσεις ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, έκανε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ, έχοντας εκπλήξεις στις επιλογές του, αφού σε αυτές περιλαμβάνονται και οι Βρουσάι και Παυλίδης.

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 και ο νέος προπονητής της ομάδας, Τζον Φαν Σιπ, ανακοίνωσε τις πρώτες επιλογές του για την ομάδα.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει Φινλανδία (05/09) και Λιχτενστάιν (08/09) σε μία τελευταία προσπάθεια να μείνει «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση, με τον Ολλανδό τεχνικό να επαναφέρει στην ομάδα τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά να καλεί και δύο νέους ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μάριος Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη, με αμφότερους να προέρχονται από εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία. Οι κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας

Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς.

Μέσοι: Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Πέτρος Μάνταλος.

Επιθετικοί: Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Φετφατζίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ