Τι νέο θα έχει η Alpina στη Φρανκφούρτη;


Η Alpina για ακόμα μια φορά θα έχει ισχυρή παρουσία στη μεγάλη έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου και θα παρουσιάσει μια σειρά μοντέλων της. Όμως αποφάσισε να κάνει την αρχή με τη δημοσιοποίηση μιας teaser φωτογραφίας από την Alpina B3 Touring, η οποία βασίζεται στην Touring έκδοση της νέας Σειράς 3.

Μέχρι στιγμής η Alpina δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο της μοντέλο, μιας και η φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα είναι μια… ατμοσφαιρική του εμπρόσθιου μέρους του αυτοκινήτου.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Alpina B3 Touring θα «πατάει» πάνω στην M340i Touring, η οποία κινείται από έναν 3λιτρο κινητήρα βενζίνης, με ισχύ 382 ίππων και 500 Nm ροπής. Όμως η B3 θα είναι σαφώς δυνατότερη, με τις ανεπίσημες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ισχύ που θα ξεπερνάει τους 400 ίππους, γεφυρώνοντας το χάσμα με την νέα Μ3 που θα αποδίδει 480 ίππους, ενώ στην έκδοση Competition θα προσφέρει 510! Εμφανισιακά τώρα, η Alpina B3 Touring, αναμένεται να διαθέτει ένα διακριτικά δυναμικό αμάξωμα (όπως τα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας), στο οποίο θα ξεχωρίζουν οι πολυάκτινες ζάντες, αλλά και οι τετραπλές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Στο πολυτελές της booth η Alpina θα μας παρουσιάσει πέρα από την B3 Touring και τις XD3 και XD4, τη B5 Bi-Turbo Touring και τη B7 με τον πανίσχυρο V12 κινητήρα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ