Πρωτοφανές δικαστικό θρίλερ: Κατηγορούν διάσημη Ελληνίδα blogger ότι κακοποιεί το παιδί της (photos)

Ένα πρωτοφανές δικαστικό θρί­λερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέ­ρες μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας, με πρωταγωνίστρια την πασίγνωστη fashion blogger Ζήνα Χαρκοπλιά και μήλον της Έριδος το δίχρονο αγοράκι που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της Αλέξανδρο Μανωλόπουλο, ο οποίος κατηγορεί τον Ισπανό νυν φίλο της για κακοποί­ηση του μωρού!

Αφορμή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στάθηκε το βίντεο-σοκ που ανάρτησε, προφανώς κατά-λάθος, η 32χρονη fashion blogger στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο απεικονίζε­ται το δίχρονο αγοράκι να δέχε­ται χτυπήματα στο κεφάλι από έναν άνδρα που, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, είναι ο τωρινός σύντρο­φός της, με τον οποίο διαμένει μόνιμα στην Ισπανία.

H γνωστή fashion blogger με τον γιο της.

Oι εξοργιστικές εικόνες πυροδό­τησαν την άμεση αντίδραση του Αλέ­ξανδρου Μανωλόπουλου, ο οποίος προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρω­τοδικών της Αθήνας καταθέτοντας μήνυση κατά της 32χρονης μητέρας και του Ισπανού συντρόφου της, ζη­τώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του γιου του που, όπως καταγγέλλει, ζει κάτω από επι­κίνδυνες και τραυματικές συνθήκες.

«Σωματικη βία»

«Μόλις χθες στο Instagram της αναφε­ρόμενης αναρτήθηκε ένα ανατριχια­στικό οπτικοακουστικό υλικό, όπου το παιδί 2 ετών βασανίζεται με άσκη­ση σωματικής βίας με δράστη τον αλ­λοδαπό ερωτικό σύντροφο της ανα­φερόμενης» αναφέρει χαρακτηρι­στικά ο πατέρας του παιδιού στην έγκληση του, περιγράφοντας το περι­εχόμενο του βίντεο, το οποίο προσκό­μισε στις εισαγγελικές Αρχές.

Από τις πιο γνωστές fashion bloggers της χώρας μας.

«Στο βίντεο δευτερολέπτων που αναρτήθηκε από την αναφερόμε­νη -προφανώς εκ παραδρομής, κα­θώς αμέσως μετά την ανάρτηση δι­εγράφη και όλως τυχαίως πρόλαβα να το καταγράψω- φαίνεται το παιδί να κλαίει, καθώς με αυταρχικό τρό­πο στα ισπανικά τού επιβάλλεται από τον συμβίο της αναφερόμενης να πει τη λέξη SI («ναι» στα ισπανικά) και όσο το παιδί δεν αποκρίνεται δέχεται πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι κατά τα οποία καταγράφεται και ο ήχος που παράγει το κρανίο του παιδιού» τονίζει ο Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η επικινδυνότητα των χτυπημάτων στο κρανίο του ανηλίκου στη βρεφική ηλικία είναι αυτονόητη». Όπως ση­μειώνει ο πατέρας του αγοριού που αγωνιά για τις βιαιοπραγίες σε βάρος του, «εάν το απόσπασμα αυτό αναρ­τήθηκε από τον αλλοδαπό σύντροφο της αναφερόμενης εκ λάθους, δεν θέ­λω καν να διανοηθώ τι μπορεί να συμ­βαίνει στο τέκνο μου καθημερινά».

zinafashionvibe_67396042_139773947240614_568228054517851785_n.jpgΣε δικαστικό θρίλερ μετατρέπεταιι η διένεξή της με τον πρώην σύντροφό της.

«Οι ανωτέρω εγκληματικές πρά­ξεις έλαβαν χώρα κατά τις διακοπές στις οποίες βρίσκεται η κυρία Χαρκοπλιά με τον Ισπανό σύντροφο της, παραβιάζοντας την επικοινωνία του βρέφους με τον πατέρα-εντολέα μας, ο οποίος μετέβη, σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Θήβας, στη Βαρκελώνη, ώστε να έχει την κα­θορισμένη με το παιδί επικοινωνία, αλλά ουδέποτε του παραδόθηκε το παιδί» εξηγεί στην «Espresso» ο δι­κηγόρος του Αλέξανδρου Μανωλόπουλου, Νίκος Αγαπηνός, πιθανολο­γώντας μάλιστα πως «οι πράξεις που φαίνονται στο οπτικοακουστικό υλι­κό έλαβαν χώρα και αναρτήθηκαν ως μέσο (νοσηρής) χλεύης προς τον εντο­λέα μας».

Οι σχέσεις μεταξύ των γονέων του δίχρονου αγοριού παραμένουν τετα­μένες μετά την ξαφνική αποχώρηση, όπως αναφέρει ο πατέρας του παι­διού, της Ζήνας Χαρκοπλιά από τη χώρα και την εγκατάσταση της στη Βαρκελώνη με τον νέο της σύντροφο. Η απόφαση αυτή είχε δραματικές συ­νέπειες για τη σχέση του βρέφους με τον πατέρα του, ο οποίος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο της Θήβας διεκδι­κώντας τη στοιχειώδη έστω επικοινω­νία με το τέκνο του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ