Τραμπζονσπόρ – ΑΕΚ LIVE η ρεβάνς στην Τουρκία


Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τραμπζονσπόρ στη ρεβάνς του 3-1 του ΟΑΚΑ και ψάχνει ένα θαύμα για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Η πίστη μετακινεί και βουνά, μπορούμε την ανατροπή”, δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κοστένογλου και κάτι τέτοιο θέλουν να κάνουν οι “κιτρινόμαυροι” στον επαναληπτικό με την Τραμπζονσπορ, για τα πλέι οφ του Europa League.

Η Ένωση ψάχνει ένα θαύμα στην Τραπεζούντα, προκειμένου να παίξει για το γόητρο και την ιστορία της, να ανατρέψει το εις βάρος της 1-3, στην έδρα της Τραμπζονσπόρ και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Παρακολουθήστε LIVE το Τραμπζονσπόρ – ΑΕΚ από το newsit.gr

Στο “φλεγόμενο” από 40.000 κόσμο “Σενόλ Γκιουνές”, εναντίον μιας ομάδας αήττητης εδώ και έξι μήνες, η… αποστολή της ΑΕΚ αγγίζει τα όρια του ακατόρθωτου, ειδικά με την εικόνα που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα εντός αγωνιστικού χώρου.

Ωστόσο, με την αύρα που αλλάζει πάντα μαζί με τον προπονητή (Κωστένογλου αντί Καρντόσο) και με τους παίκτες απελευθερωμένους από το άγχος της νίκης και παίζοντας για την… τρέλα τους (σ.σ. όπως τους προέτρεψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης), η ΑΕΚ ίσως δώσει και πάλι χαρά στους φίλους της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ