ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Αποκλεισμός σοκ. “Αυτοκτόνησε” στο… θρίλερ της Τούμπας


Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε για μία ακόμη χρονιά να αξιοποιήσει την Τούμπα και αποκλείστηκε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αφού δέχθηκε δύο γκολ στο ματς και έτσι το τελικό 3-2 δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρόκριση, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στη σεζόν, αφού η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα έφθασε μία «ανάσα» από σκορ πρόκρισης, αλλά έμεινε τελικά στο 3-2 και αποκλείστηκε στα εκτός έδρας γκολ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δέχθηκε πρώτος γκολ στο ματς, αλλά παρότι έκανε την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος, δέχθηκε νέα ισοφάριση «παγώνοντας» την κατάμεστη Τούμπα, για να πάρει τελικά μία νίκη χωρίς αντίκρυσμα. Ο Μεντβέντεφ έκανε το 1-0 με τρομερό σουτ στο 38′, με τον Λημνιό να ισοφαρίζει στο 39′ και τον Σβιντέρσκι να πετυχαίνει το 2-1 στο 50′ με κοντινό πλασέ, πριν κάνει το 2-2 στο 61′ ο Ντε Μάρκο και ο Γιαννούλης το 3-2 στο 87′ με εκπληκτικό αριστερό σουτ. Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ψάχνοντας το γκολ που θα έφερνε στα ίσια τις δύο ομάδες (μετά το 1-0 στο πρώτο ματς), αλλά ο Πέλκας στο 5′ και ο Άκπομ στο 7′ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Γκράιφ.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ