Παμπόνηρα κολπάκια που αν τα δοκιμάσετε μπορεί να σας κλείσουν στη φυλακή (pics)


Όταν έχετε μια εργασία, γκουγκλάρετε το πιο σχετικό άρθρο και αντιγράψτε τον τίτλο. Πριν όμως τον επικολλήσετε όμως στην εργασία σας, ανοίξτε το Google translate, και μετατρέψτε το κείμενο σε μια ξένη γλώσσα και έπειτα ξανά στα Αγγλικά ή τα Ελληνικά από αυτή τη γλώσσα. Τώρα διορθώστε όλα τα συντακτικά ή γραμματικά λάθη που μπορεί να υπάρχουν. Τώρα θα έχετε στα χέρια σας μια πρωτότυπη εργασία, που εξαπατά το copypaste και μπορείτε να πάρετε εύκολα Άριστα.

Πως να πάρετε εύκολα άριστα στο σχολείο/σχολή

Όταν έχετε μια εργασία, γκουγκλάρετε το πιο σχετικό άρθρο και αντιγράψτε τον τίτλο. Πριν όμως τον επικολλήσετε όμως στην εργασία σας, ανοίξτε το Google translate, και μετατρέψτε το κείμενο σε μια ξένη γλώσσα και έπειτα ξανά στα Αγγλικά ή τα Ελληνικά από αυτή τη γλώσσα. Τώρα διορθώστε όλα τα συντακτικά ή γραμματικά λάθη που μπορεί να υπάρχουν. Τώρα θα έχετε στα χέρια σας μια πρωτότυπη εργασία, που εξαπατά το Copyscape και μπορείτε να πάρετε εύκολα Άριστα.

Πως να μιλήσετε σε υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών αντί σε αυτόματο μηχάνημα

Την επόμενη φορά που θα βγει ο αυτόματος τηλεφωνητής και δεν θέλετε να περιμένετε, ξεκινήστε να βρίζετε. Το αυτόματο μηχάνημα σας καταγράφει ως θυμωμένο πελάτη και η εταιρεία πάντα θέλει να εξυπηρετεί τους θυμωμένους πελάτες. Έτσι θα έχετε προτεραιότητα και θα συνδεθείτε άμεσα με έναν υπάλληλο. Μόλις όμως συνδεθείτε με κάποιον υπάλληλο, καλό είναι να σταματήσετε να βρίζετε, καθώς οι κλήσεις καταγράφονται.

Αγοράζοντας τα ίδια προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή

Αυτό το κόλπο έχει αποτέλεσμα μόνο σε διαδικτυακά καταστήματα και θέλει γνώσεις hacking. Κάποιοι βρίσκουν ένα ίδιο προϊόν στο Διαδίκτυο με χαμηλότερη τιμή και το πουλάνε στον εαυτό τους. Χακάρουν την ιστοσελίδα και ανεβάζουν το παρόμοιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Στη συνέχεια, παραγγέλνουν το προϊόν. Μετά την παραγγελία, διαγράφουν τo προϊόν που χάκαραν από την ιστοσελίδα και καταλήγουν με ένα προϊόν σε χαμηλότερη τιμή.

Να γλιτώσετε κλήση για παράνομη στάθμευση

Υπάρχει ένας τρόπος να γλιτώσετε την κλήση: την επόμενη φορά που θα πάρετε μια κλήση, βγάλτε μια φωτογραφία από ένα άλλο όχημα με κλήση. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φωτογραφία ως ψεύτικο αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο, και να γλιτώσετε το πρόστιμο. Αυτή η μέθοδος είναι παράνομη, γι’ αυτό μη το επιχειρήσετε, αν δεν είστε σίγουροι ότι δε θα σας πιάσουν.

Δωρεάν βιογραφικό σημείωμα που ξεχωρίζει

Όταν ψάχνουμε για δουλειά, χρειαζόμαστε ένα άριστο βιογραφικό σημείωμα, όμως είναι δύσκολο να το συντάξετε μόνοι σας. Αν αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, θα σας κοστίσει πολλά χρήματα. Υπάρχει τρόπος για να το κάνετε εύκολα: πηγαίνετε σε μια ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας και αντί να κάνετε αίτηση για εργασία, δημιουργήστε μια αγγελία ως εργοδότης στον τομέα σας. Έτσι θα δεχτείτε πολλές αιτήσεις από άτομα που αναζητούν εργασία. Επιλέξτε τα καλύτερα βιογραφικά, συνδυάστε τα σε ένα και στείλτε το νέο σας βιογραφικό στην επιθυμητή σας εργασία.

 

Βρείτε δωρεάν χρήματα

Τα καταστήματα μεταχειρισμένων ρούχων έχουν πολλές φορές ρούχα που δεν έχουν ελεγχθεί οι τσέπες τους. Έτσι λοιπόν κάντε μια μικρή έρευνα αγοράς και ψάξτε τις τσέπες τους. Προσοχή όμως μη πάρετε τα χρήματα αμέσως, αλλά πάρτε τα ενώ κάνετε τα δοκιμάζετε στο δοκιμαστήριο.

Βιολογικά φρούτα και λαχανικά στην τιμή των συμβατικών

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πάτε σε ένα κατάστημα με βιολογικά και συμβατικά φρούτα και λαχανικά. Διαλέξτε τα καλύτερα βιολογικά φρούτα και ενώ τα ζυγίζετε, πατήστε το αντίστοιχο κουμπί για μη βιολογικά φρούτα και πληρώστε ανενόχλητα.

Ξεγελάστε ένα αυτόματο μηχάνημα και πάρτε δύο σνακ στην τιμή του ενός

Ρίξτε τα χρήματα στο αυτόματο μηχάνημα και επιλέξτε το προϊόν που θέλετε. Πριν πέσει το προϊόν, πιέστε το χέρι σας ενάντια στην πόρτα, για να μην ανοίξει. Μπερδεύει το μηχάνημα και καταλήγετε να πάρετε δύο προϊόντα του ίδιου σνακ, ενώ πληρώνετε μόνο το ένα.

Πάρτε δωρεάν e-book

Αγοράστε ένα e-book και κάντε ένα αντίγραφο. Τώρα επιστρέψτε το πρωτότυπο και πάρετε επιστροφή χρημάτων και θα έχετε στην κατοχή σας το αντίγραφο.

Πάρτε δωρεάν καφέ σε Starbucks, υποκρινόμενοι ότι σας πήραν την παραγγελία

Πηγαίνετε σε Starbucks και πάρτε σειρά στον πάγκο. Αν ακούσετε τον barista να φωνάζει ένα όνομα και δείτε κάποιον να παίρνει την παραγγελία, περιμένετε μέχρι ο πελάτης να πάρει την παραγγελία και να φύγει από το κατάστημα. Έπειτα πηγαίνετε στον υπάλληλο και υποστηρίξτε ότι ήταν η παραγγελία σας. Αν ο barista μπερδευτεί, μπορεί να σας δώσει έναν δωρεά καφέ.

Φάτε δωρεάν σε μπουφέ ξενοδοχείου

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στην αίθουσα και να υποκριθείτε ότι είστε πελάτης του ξενοδοχείου. Είναι εύκολο να τη γλιτώσετε, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να παρατηρήσει ότι δεν μένετε στο ξενοδοχείο και να σας διώξουν.

Να φάτε με έκπτωση σε fast food εστιατόριο

Αν έχετε χρεωστική κάρτα που δεν έχει αρκετά χρήματα, σε κάποια fast food εστιατόρια, μπορεί να μη πάρουν τα υπόλοιπα χρήματα, επειδή η ταχύτητα είναι η προτεραιότητά τους. Αν και δεν είναι παράνομο να σας κάνουν έκπτωση, μπορεί να επιλέξουν να μη σας δώσουν το γεύμα σας.

Αγοράστε ρούχα, φορέστε τα για μια εκδήλωση, επιστρέψτε τα την επόμενη μέρα

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, όμως θα πρέπει να βρείτε ένα κατάστημα που δέχεται επιστροφή χρημάτων.

Χρησιμοποιήστε το φοιτητικό πάσο για φοιτητική έκπτωση μετά την αποφοίτησή σας

Είναι κάτι απλό και σπάνια θα σας υποψιαστεί κάποιος, εκτός και αν το κατάστημα έχει επίγνωση ότι προσπαθείτε να πάρετε έκπτωση κατά αυτόν τον τρόπο.

Χρησιμοποιήστε κέρματα μικρότερης αξίας σε αυτόματα πλυντήρια

Θα γλιτώσετε μερικά παραπάνω ευρώ για να πιείτε έναν καφέ.

Κλέψτε συνδρομητικά περιοδικά από αίθουσες αναμονής

Αγοράστε ένα εισιτήριο κινηματογράφου και δείτε την ταινία πολλές φορές

Αγοράστε ένα εισιτήριο και μπορείτε να μπείτε με το ίδιο εισιτήριο και σε άλλες αίθουσες προβολής. Ωστόσο βεβαιωθείτε να μην μπείτε σε ταινίες με πολύ κόσμο ώστε να καθίσετε σε κάθισμα κάποιου άλλου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ