Θρίλερ στην Κύπρο: Νεκρή σε σατανιστική τελετή 34χρονη – Κρατείται 50χρονη έγκυος σε δίδυμα


Προκαλούν φρίκη οι λεπτομέρεις για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Μία 34χρονη Λετονή έχασε τη ζωή της έπειτα από συμμετοχή της σε σατανιστική τελετή στην Κύπρο.Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη Λάρνακα.

Η 34χρονη φαίνεται ότι πήγε σε μια συνάντηση που θα γινόταν τελετή με τη χρήση συγκεκριμένης παραισθησιογόνας ουσίας, την οποία ονομάζουν «τελετή εξαγνισμού ψυχής και σώματος».

Σύμφωνα με μαρτυρία στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α.

Συνελήφθη 50χρονη έγκυος σε δίδυμα

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία εγκυμονεί δίδυμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η γυναίκα, ρωσικής καταγωγής, είναι μόνιμη κάτοικος Λεμεσού. Βάσει των μαρτυριών ήταν εκ των διοργανωτών. Τελεί υπό κράτηση σε ιδιωτική κλινική, λόγω κυοφορίας, ενώ εκεί διεξήχθη χθες, Πέμπτη και η συνεδρίαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την 6ημερη κράτησή της.

Ο Κολομβιανός «πνευματιστής»

Σύμφωνα με το alphalive, ένας 42χρονος «πνευματιστής» από την Κολομβία τέλεσε την «πνευματική κάθαρση», ενώ στο παρελθόν έχει τελέσει κι άλλες τελετές σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο.

Μάλιστα, σε γνωστή ιστοσελίδα ταξιδιωτικών εμπειριών οι αναγνώστες μπορούσαν να σχολιάσουν και να αξιολογήσουν την τελετή. Ο 42χρονος κατάφερε να φύγει από την Κύπρο με προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρνακα. Σύμφωνα με την Ιντερπόλ, έχει ο Κολομβιανός έχει διερευνηθεί για το θάνατο άλλων δύο ανθρώπων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ