Παντελιδάκη- Γιαννιάς: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι- Τα λόγια αγάπης της Ελευθερίας!


Συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και 16 χρόνια σχέσης η Ελευθερία Παντελιδάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς!

Είναι μαζί τόσα χρόνια και παραμένουν ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι! Το ζευγάρι μετρά τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Ελευθερία Παντελιδάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια αγάπης στον σύζυγό της: «Αγάπη μου σε ευχαριστώ πολύ για την απέραντη αγάπη που μου έχεις χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια! 4 χρόνια επετείου γάμου και 16 χρόνια μαζί!
Ολοκλήρωσε την ευτυχία μας τα δυο αγγελούδια μας!
Σε λατρέυωωωωω…❤️❤️❤️❤️❤️ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος είχε πει στην εκπομπή «Ελένη»: «Τη γνώρισα στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη όταν είχα πάει καλεσμένος. Από εκεί και πέρα άρχισαν τα μαρτύρια για την Ελευθερία. Την ταλαιπώρησα πάρα πολύ την κοπέλα. Ήμουν πολύ μικρός. 22 χρονών. Ήμουν και ναι και όχι. Αλλά πάντα ήξερα πως είναι η μητέρα των παιδιών μου. Από νωρίς.»!

Και τόνισε: «Εγώ δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι. Ένα παιδί που έγινε γνωστό τόσο μικρό. Ήταν δύσκολο να μαζέψεις όλη αυτή τη φόρα που έχεις μέσα σου σαν αγόρι. Ευτυχώς έκανε υπομονή η κοπέλα. Την ευχαριστώ. Της είπα από την αρχή την αλήθεια. Επειδή έκανα δυο τρεις ζαβολιές. Της είχα εξηγήσει πως την θέλω, αλλά είμαι πολύ μικρός και ήθελα να ζήσω. Ήταν λίγο εγωιστικό»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ