Μουντομπάσκετ 2019: “Σάρωσαν” τα φαβορί. Κατοστάρες για Ισπανία και Ιταλία – videos


Μετά τη Σερβία και η Ισπανία, με την Ιταλία και την Αργεντινή, ξεκίνησαν με εντυπωσιακό τρόπο το Μουντομπάσκετ του 2019, πετυχαίνοντας άνετες νίκες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Εντυπωσιακή και η Κίνα στην έδρα της, επικράτησε της Ακτής Ελεφαντοστού με 70-55.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Μουντομπάσκετ της Κίνας, αφού τα φαβορί είχαν εύκολο έργο απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους και έκαναν επίδειξη δυνάμεων στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η Ιταλία «διέλυσε» με 108-62 τις Φιλιππίνες, με τους Ντατόμε, Γκαλινάρι και Ντέλα Βάλε να «πυροβολούν» έξω από τη γραμμή των 6 και 75,προκαλώντας… τρόμο στους αντιπάλους της ενόψει της συνέχειας.

Ασταμάτητη ήταν και Αργεντινή κόντρα στην αδύναμη Κορέα, της οποίας και υποβλήθηκε με 95-69, με τον Καμπάτσο να συνεχίζει τα… τρελά του, τον Λαπροβίτολα να είναι πρώτος σκόρερ με 17 πόντους και τον Σκόλα να δείχνει πιο ακμαίος από ποτέ, έχοντας 15 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Κατοστάρα και για την Ισπανία, η οποία δυσκολεύτηκε στην αρχή κόντρα στην Κορέα (42-39 το ημίχρονο), αλλά με τον Γιουλ και τον Ρούμπιο να ανεβάζουν ρυθμούς, πάτησε το… γκάζι στη συνέχεια για το επιβλητικό 101-62 στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τέλος, η γηπεδούχος Κίνα μπήκε επίσης με το… δεξί στη διοργάνωση, καταβάλλοντας εύκολα την αντίσταση της Ακτής Ελεφαντοστού, με πρώτους σκόρερ τους Γι και Γκουό στο 70-55 επί των Αφρικανών.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ