Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές κείμενο στο Instagram λίγο πριν την πρεμιέρα του στον ΣΚΑΙ (photos)


Ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα του εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» που θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του, όμως εκείνος φαίνεται πως είναι έτοιμος για το νέο του ξεκίνημα.
Το βράδυ του Σαββάτου (31/8) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.
Πιο συγκεκριμένα:
«Ενταξει..ας μην κρυβόμαστε, για τους περισσότερους το καλοκαίρι τελείωσε..
Είμαι ένας απ αυτούς! Θα τον κάνω τον απολογισμό γιατί έτσι βλέποντας πίσω μου τη θάλασσα θέλω να τα πω για να τ’ακούσω και για να τα θυμαμαι..
Ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι με παρα πολύ γέλιο, πολλές αγκαλιές με τόσο κόσμο που ήρθε να μας δει στην βερβεριτσα, λίγες βουτιες αλλά ονειρεμένες, με μια αλλαγή που μόνο δημιουργική μπορεί να είναι, με κάμποσα ξενυχτια(λυσσαξαμε οι βερβεριτσες), με ψυχική αναζήτηση, με ωραίες κουβέντες και με όνειρα που παίρνουν τον δρόμο της πραγματικότητας..
Όσο μεγαλώνω μαθαίνω να απολαμβάνω περισσότερο την καθημερινότητα μου και αντιλαμβάνομαι ότι είναι στο χέρι μου να την διαμορφώνω..
Μη με ρωτήσετε αν μπορείτε..μπορείτε κι εσείς. Απλα νιώστε το μέσα στην καρδιά σας και είναι μονόδρομος, θα το βρείτε μπροστά σας.. Αυτό που εννοώ είναι ότι η ζωή μας και η καθημερινότητα μας γίνεται καλύτερη όταν πιστέψουμε βαθιά μέσα μας ότι είναι καλύτερη! Γιατί αυτό που σκεφτόμαστε, αυτό προβάλουμε! Διάβασα κάπου «Your reality is a reflection of your strongest beliefs» και συμφωνώ!
Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα γεμάτα αγάπη για το «καλο μεσημεράκι» που έρχεται. Είστε υπερφανταστικοι! Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πάρτυ. Είστε όλοι καλεσμένοι μου! ❤️ Σας αγαπώ!».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ