Βόλος – Άρης: Σούπερ νεοφώτιστοι. “Σκότωσαν” και τους “κίτρινους”


«Τρελαίνει» κόσμο ο Βόλος στο ξεκίνημα της Superleague, αφού μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, πήρε τη νίκη και επί του Άρη στην έδρα του με 1-0, με σκόρερ τον Γέντρισεκ, κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Σε ένα εξαιρετικό ματς με τρομερό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ο Βόλος επικράτησε του Άρη με 1-0, χάρη σε ένα πέναλτι του Γέντρισεκ στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι «πάλεψαν» στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν εξαιρετικό Γκαραβέλη, ο οποίος γλίτωσε την ομάδα του και στο 83ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι μετά από προβολή του Ντιγκινί.Το παιχνίδι

Εξαιρετικό ήταν το παιχνίδι στο Βόλο στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο ματς και να ψάχνουν το γκολ. Σε ένα «καταιγιστικό» πρώτο 35λεπτο, ο Άρης «απείλησε» πρώτος με κεφαλιά του Ντιγκινί μόλις στο 2′, για να «απαντήσει» στο 4′ ο Μουνίθ με εξαιρετικό σουτ, που απέκρουσε με υπερένταση ο Κουέστα.

Ο Ισπανός αμυντικός «γλίτωσε» την ομάδα του και στο 16′ σε προσπάθεια του Ζοάο, ενώ στο 17′ ο Γέντρισεκ αστόχησε από κοντά. Σάσα και Ρόουζ έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, το γκολ ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους, με τον Λύρατζη να κερδίζει πέναλτι στο 54′, μετά από χέρι του Σάσα μέσα στην περιοχή και τον Γέντρισεκ να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Το γκολ έβγαλε τους «κίτρινους» στην επίθεση, με τον Παντελίδη να ρίχνει στο ματς και τον Μαρτίνες, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις επόμενες φάσεις της ομάδας του. Ο ίδιος με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαραβέλη, ενώ από δικές του τελικές, τόσο ο Σούντγκρεν, όσο και ο Φετφατζίδης έχασαν εξαιρετικές ευκαιρίες για ένα γκολ.

Η μεγαλύτερη όμως ήρθε στο 83′ όταν από απίθανη σέντρα του Μπρούνο Γκάμα από αριστερά, ο Ντιγκινί έβαλε την προβολή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε εξ επαφής και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Αμέσως μετά μάλιστα, ο Ζοάο θα μπορούσε να «τελειώσει» το ματς, αλλά ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής και με τον Κουέστα εξουδετερωμένο, έστειλε τη μπάλα άουτ, για να μείνει τελικά το 1-0 μέχρι τέλους. Οι συνθέσεις στο Βόλος – Άρης

Βόλος: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71’ Μαξ Αουγκούστο)

Άρης:
Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Σάσα, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μαντσίνι (57’ Λάρσον), Ιντέγε (65’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης (80’ Γκάμα), Κόρχουτ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ