Δείτε τι συμβαίνει όταν μια γάτα βλέπει… κάλτσα μωρού (vid)


Δείτε το βίντεο! Το σίγουρο είναι ότι θα κλάψετε μέχρι δακρύων

Η γάτα είναι ίσως από τα πιο χαδιάρικα ζώα. Όταν την έχεις μέσα στο σπίτι, αρέσκεται στο να επεξεργάζεται διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν.

Ζώντας με τον άνθρωπο, η σχέση που μπορεί να αναπτύξει μία γάτα ποικίλλει. Αν η γάτα μεγαλώσει από μικρή μαζί με ανθρώπους, είναι πολύ φιλική μαζί τους. Απ’ την άλλη πλευρά, γάτες που έχουν υιοθετηθεί αφού προηγουμένως έχουν ζήσει για πολλά χρόνια μόνες τους σε εξωτερικούς χώρους (πόλεις, δάση), συνήθως φοβούνται τον άνθρωπο και δεν τον αφήνουν να τις προσεγγίσει εύκολα, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα αν ο άνθρωπος επιχειρήσει να τις πιάσει παρά τη θέλησή τους, μπορεί να εκδηλώσουν επιθετική συμπεριφορά για να τον απωθήσουν. Όμως και σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο άνθρωπος με την πάροδο του χρόνου να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Πολλοί άνθρωποι έχουν τις γάτες για συντροφιά, ενώ άλλοι τις συμπεριφέρονται σαν να είναι μικρά παιδιά.

Τι κάνει η γάτα με την βρεφική κάλτσα;

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, η γάτα στέκεται μπροστά στην πόρτα του μπάνιου κι εντυπωσιάζεται από ένα πιστολάκι μαλλιών το οποίο είναι κάτω στο πάτωμα. Προσπαθεί να δει τι είναι και τι κάνει.

Ενώ λοιπόν προσηλωμένη επεξεργάζεται το αντικείμενο, το αφεντικό της, καθώς το τραβάει σε βίντεο με το κινητό του, της πετάει ξαφνικά, μια παιδική κάλτσα! Τι γίνεται στην συνέχεια; Δείτε το βίντεο! Το σίγουρο είναι ότι θα κλάψετε μέχρι δακρύων!

Πηγή: Mothersblog.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ