ΕΛΛΑΔΑ: Με την Tamta στη Eurovision 2019; (pics)


Φωνή, σκηνική παρουσία, εμφάνιση που σκίζει… η Tamta τα έχει όλα! Από το 2004 που την γνωρίσαμε για πρώτη φορά, η νεαρή τραγουδίστρια από την Γεωργία, έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων σε ένα από τα σημαντικότερα pop είδωλα στη χώρα μας – και όχι άδικα! 

Στα σίγουρα, η ίδια αποτελεί μια σημαντική πρόταση για τον δημοφιλή Ευρωπαϊκό διαγωνισμό και η ΕΡΤ μετά την θριαμβευτική συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα με την Κύπρο φέτος, θα μπορούσε άνετα (και πολύ έξυπνα) να της αναθέσει την εκπροσώπηση της χώρας μας για την επόμενη χρονιά. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι μετά την Έλενα Παπαρίζου και πριν από την Ελένη Φουρέιρα, το όνομα της Tamta είχε πέσει στο τραπέζι συζητήσεων του ΡΙΚ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου-Κου», η Tamta (και όχι η Ελένη Φουρέιρα όπως αρχικά είχε ειπωθεί) θα βρεθεί στη σκηνή των φετινών MAD Video Music Awardsπαρέα με τον Mikolas Josef, τον εκπρόσωπο της Τσεχίας στη Eurovision 2018 και ίσως αυτή η συνεργασία να αποτελέσει ένα είδους… προμήνυμα για την συμμετοχή της Tamta στον διαγωνισμό του 2019! Πίσω στο 2016 και πολύ πριν ανακοινωθεί φυσικά η απόφαση της ΕΡΤ, η Demy είχε συνεργαστεί στα αντίστοιχα βραβεία με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας, Poli Genova διασκευάζοντας το τραγούδι «If love was a crime» στα Ελληνικά! Λέτε να συμβεί κάτι παρόμοιο φέτος;

Το περιβάλλον της Tamta είναι απόλυτα θετικό ως προς την συμμετοχή της ίδιας στη Eurovision, θεωρώντας ότι η νεαρή τραγουδίστρια διαθέτει όλο το απαραίτητο πακέτο που χρειάζεται μια pop εκπροσώπηση. Άλλωστε, κανείς δεν έχει πει κάτι αρνητικό για τη φωνή της Tamta ενώ σίγουρα όλες οι εμφανίσεις της έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές! Σαφώς όμως, όλα αυτά δεν αρκούν για μια σοβαρή σκέψη ως προς την εκπροσώπηση μιας χώρας καθώς πλέον υπολογίζονται και άλλες σημαντικές παράμετροι, όπως η δισκογραφική εταιρία που βρίσκεται πίσω από τον κάθε καλλιτέχνη, το τραγούδι, οι συνεργασίες με τους συνθέτες και τους στιχουργούς και η ενδεχόμενη εύρεση χορηγού ως προς την οικονομική διευκόλυνση της όλης συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Η Tamta το 2007 είχε συμμετάσχει στον Ελληνικό Τελικό για τη Eurovision με την μπαλάντα «With love» ενώ το 2015 βρέθηκε πολύ κοντά σε μια εκ νέου συμμετοχή, με το «Unloved» που μετέπειτα έγινε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο.Λέτε το 2019, να είναι η σειρά της; Ποια η δική σας άποψη;

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ