Χατζηδάκης: Μπαίνουμε σε μια εποχή ανάπτυξης για όλους


Για νέα εποχή στην ελληνική οικονομία κάνει λόγο ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας ότι η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα για την επανεκίννησή της. «Θα συμβάλει στον εκσυγχρονισμό της χώρας», είπε χαρακτηριστικά.

Στις επενδύσεις που θα συμβάλουν ανάπτυξη της οικονομίας αναφέρθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός Ενέργειας μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 είπε. «Φέτος θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της επανεκκίνησης της οικονομία, ότι μπαίνουμε σε μια εποχή ανάπτυξης για όλους. Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι οι επενδύσεις είναι βασικό προαπαιτούμενο και φυσικά στην προσπάθεια αυτή ειδικό ρόλο έχει η πολιτική για την ενέργεια και το περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι αυτές οι δύο πολιτικές μπορούν να «παντρευτούν» καθώς έτσι ή αλλιώς πάμε σε μια πολιτική πρασινίσματος της ενέργειας με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

Στην ερώτηση αν οι στόχοι είναι εφικτοί ανέφερε: «Αυτή μας η προσπάθεια είναι ενταγμένη στη συνολική κυβερνητική πολιτική και νομίζω ότι συμβάλει στον εκσυγχρονισμό της χώρας και στην προσαρμογή μας στα δεδομένα των ευρωπαϊκών προηγμένων χωρών».

Παράλληλα ο υπουργός Ενέργειας στη ραδιοφωνική του συνέντευξή υπογράμμισε: «Η προσπάθεια μας είναι η ενέργεια να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και από την άλλη να είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες περιβαλλοντικές επιταγές».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ