«Κράτα μου το χέρι»: Ο Τζενκ ρισκάρει τη ζωή του! (photos)


Έρχονται εξελίξεις στο «Κράτα μου το χέρι». 

Ο Τζενκ δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την Αζρά και αποφασίζει να ξεσπάσει παίρνοντας μέρος σε αγώνες πυγμαχίας αδιαφορώντας για τη ζωή του. Από την άλλη, τα νέα για την κυρία Φεριντέ δεν είναι καθόλου καλά, καθώς ο Όμιλος Τσελέν, που με τόσο κόπο έχτισε, πτωχεύει.

Εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΪ «Κράτα μου το χέρι».

Ο Όμιλος Τσελέν διανύει τις πιο δύσκολες μέρες του μέχρι σήμερα και η εταιρεία φτάνει στο χείλος της χρεοκοπίας, ενώ η κυρία Φεριντέ πολεμά αυτό το διάστημα με όλη της τη δύναμη για να κρατήσει όρθια και δυνατή την οικογένεια της. Από την άλλη, ο Τζενκ δεν μπορεί να δεχτεί το τέλος της σχέσης του με την Αζρά. Μάλιστα, ο νεαρός οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα το βράδυ και τελευταία στιγμή καταφέρνει και σταματά το αυτοκίνητο προτού πέσει σε ένα σταθμευμένο αμάξι. Από την άλλη, η Αζρά πηγαίνει στο σπίτι της Σουμρού και της ανακοινώνει τον χωρισμό της με τον Τζενκ. ΑΖΡΑ: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα για πάντα». ΣΟΥΜΡΟΥ: «Και πολύ καλά έκανες».

Δείτε τι θα συμβεί στην gallery που ακολουθεί:

Στη συνέχεια ο νεαρός αποφασίζει πώς θα κινηθεί για τη σωτηρία της εταιρείας του, ενώ η Αζρά αναγκάζεται να χωριστεί από τη Μινέ καθώς εκείνη επιστρέφει στην οικογένεια της. Έτσι, η κοπέλα σκέφτεται να πάει για λίγες μέρες στο ξενοδοχείο μέχρι να δει τι θα κάνει, ενώ η κυρία Φεριντέ επιμένει να μετακομίσει ξανά στο αρχοντικό…

Πηγή my tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ