Θέμης Αδαμαντίδης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι του «Στην καρδιά» (photos)


O Θέμης Αδαμαντίδης έκανε τον απόλυτο χαμό με το εν λόγω τραγούδι και μίλησε για αυτήν την τεράστια επιτυχία.

Το 2013 κυκλοφόρησε το τραγούδι με τίτλο «Στην καρδιά», σε μουσική και στίχους του Ανδρέα Κομπόση. Ένα κομμάτι στο οποίο πίστεψε από την αρχή και το οποίο χτύπησε κατευθείαν στις καρδιές όσων το άκουσαν. Η επιτυχία μπορεί να άργησε λίγο, αλλά πλέον το συγκεκριμένο τραγούδι θα αφήσει τη δική του ιστο­ρία. Από τον Δεκέμβριο του 2017 που ανέβηκε στο κανάλι της Heaven (σ.σ. της δισκογραφικής του εταιρείας) στο Υοutube, έχει περισσότερες από 27 εκατομμύρια προβολές.

«Με κάποιον τρόπο μπήκα στο σύστημα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το επιδιώκω. Το 2013 που είχα βγάλει αυτό το τραγούδι, δεν είχα τρόπο να το επικοινωνήσω. Με βοήθησε τότε ο συγχωρεμένος ο Γιώργος ο Πολίτης και το έβαλε στον Derti fm, αλλά δεν ακού­στηκε τόσο. Φαινόταν, όμως, ότι θα έχει διαχρονικότητα.

Τα δια­χρονικά τραγούδια δεν είναι αυτά που γίνονται αμέσως επιτυχία, αλλά αυτά που επιλέγει ο κόσμος χωρίς να του το επιβάλεις, χωρίς να γίνει πλύση εγκεφάλου. Αυτό που θα προστατεύει μέσα στην καρδούλα του, στο μυαλό του. Αυτό δεν παλιώνει, γιατί το έχει επιλέξει ο ίδιος. Στη δική μου περίπτωση, αυτό έχει συμβεί και με άλλα τραγούδια, όπως και με το «Μα πού να πάω». Ένα καλό τραγούδι μπορεί να αγαπηθεί από τον κόσμο αρκετά αργότερα από την ημέρα της κυκλοφορίας του».

Θέμης ΑδαμαντίδηςΘέμης Αδαμαντίδης

Για το συγκεκριμένο τραγούδι θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες, μια και του ζητούν συνέχεια να το τραγουδάει. Τον σταματάνε στον δρόμο, για να το αφιερώσουν οι θαυμαστές του στις κο­πέλες τους, αλλά και τα κορίτσια στα αγόρια τους.

«Το τι γίνεται δεν περιγράφεται! Έγινε και διαφήμιση. Ακόμα περιμένω να μου στείλουν ένα τελάρο μπίρες, να τις πιω στην υγεία τους» λέει γελώντας.

Εκτός από ένας επιτυχημένος τραγουδιστής, είναι και πατέρας πέντε παιδιών. Μάλιστα, ο δεύτερος κατά σειρά, ο Αντώνης, εργάζεται κοντά του.

«Πάντα είχα αγάπη και διάθεση να κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου, αλλά δεν υπήρχε ποτέ αρκετός χρόνος για να είμαι και καλός πατέρας, με την έννοια ότι θα είμαι συνέχεια από πάνω. Η φύση της δουλειάς μας είναι τέτοια που δεν μπορούμε δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια» λέει με ειλικρίνεια.

Το φθινόπωρο ξεκινάει εμφανίσεις, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα νέο τραγούδι, το οποίο έγραψε ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής.

«Μέσα Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη, θα είμαι στο Club 22. Μαζί μου θα είναι η Αγγελική Ηλιάδη και ακόμα ένα πρόσωπο-έκπληξη, γένους αρσενικού. Όσον αφορά τη νέα κυκλοφορία που ετοιμάζω, πριν από 10 χρόνια μου είχε δώσει ο Αντώνης Βαρδής ένα τραγούδι. Πρόκειται για μια εξαιρετική μπα­λάντα, την οποία, αν και την είχαμε ετοιμάσει, δεν κυκλο­φόρησε τότε, διότι προέκυψε μια ολοκληρωμένη δουλειά του Μάριου Τόκα και δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί και αυτό μέσα. Θεωρώ πως ήρθε η στιγμή και αποφάσισα να το βγάλω μέσα στο φθινόπωρο».

Θέμης ΑδαμαντίδηςΘέμης Αδαμαντίδης

Tι είναι αυτό που του δίδαξε η ζωή;

«Πρέπει να πατάμε στα πόδια μας, να εί­μαστε οι ίδιοι ικανοί να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με όλες τις δυσκολίες, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να εί­μαστε λογικοί, ταπεινοί. Και το πιο σημαντικό: Να παίρ­νουμε δύναμη από κάτι πολύ πιο δυνατό από εμάς. Πρέπει να πιστεύουμε σε μία ανώτερη δύναμη, για να μας κρατάει γεμάτους και ευτυχισμένους», είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ