Ερασμία Μάνου: «Με έχει δυσκολέψει το ότι είμαι κόρη της Σοφίας Βόσσου. Μου έχει κλείσει πόρτες»


Η Ερασμία Μάνου μίλησε με ειλικρίνεια για το τι της έχει προκαλέσει στην πορεία της το γεγονός ότι είναι κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε σε συνέντευξή της ότι έχει αντιμετωπίσει εμπόδια λόγω αυτού. Παράλληλα, μίλησε για τη ζωή της και ποια είναι η επιθυμία της.

Τι θα άλλαζες στη ζωή σου;

Θα ήθελα πολύ να φύγω από την Αθή­να, δεν μου αρέσει σαν πόλη. Περνάω ωραίες στιγμές αλλά δεν μου ταιριάζει, δεν είναι για μένα η ζωή αυτή. Ζούσα μόνιμα στην Πάρο, από 19 έως 26 χρονών, πήγα για ένα καλοκαίρι, να δουλέψω, κι έμεινα 7 χρόνια. Έκα­να ένα δικό μου μαγαζί, τραγουδούσα εκεί.

Τα παιδιά των καλλιτεχνών αντιμετωπίζουν με­γάλη δυσκολία, γιατί τα συγκρίνουν με τους γονείς τους;

Ναι, με μεγάλη σιγουριά σου το λέω αυτό. Υπάρχει κόμπλεξ για τα παιδιά αυτά, σαν να φταίμε που επι­λέξαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Συμβαίνει στον καλλιτεχνικό χώρο στην Ελλάδα, υπάρχει μίσος, έχω διαβάσει τέτοια πράγματα, όχι μόνο για μένα… είναι άδικο. Αρκετοί άνθρωποι του χώρου, ευτυχώς, δεν το έχουν αυτό. Με τη μαμά μου δεν έχουμε καμία σχέση φωνητικά, είμαστε δύο άσχετες τραγουδίστριες, ούτε καν μίμηση δεν υπάρχει. Τελικά, με έχει δυσκολέψει το ότι είμαι κόρη της Σοφίας Βόσσου. Εκείνη μου έχει μεταφέρει τη γνώση της και είναι τεράστια βοήθεια, αλλά ως Σοφία Βόσσου, ναι, είναι πρόβλημα για μένα, γιατί μου έχει «κλείσει πόρτες», μου έχει χαλάσει τη διάθεση κι έχω φτάσει σε σημείο να τα παρατήσω και να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Κάνω μουσική γιατί είναι η ανάγκη μου, όχι για να κάνω όνομα και καριέρα.

Πηγή: Λοιπόν


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ