«Φτερωτός Θεός»: Σοκ για τον Τζαν – Η εταιρεία πτωχεύει (photos)


Η καθημερινή τουρική του ΣΚΑΪ «Φτερωτός Θεός» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Ο Τζαν περνάει τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του. Από τη μία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τις δολοπλοκίες του Εμρέ και της Σανέμ και τη χωρίζει και από την άλλη η Υπέροχη Ιδέα κινδυνεύει με πτώχευση ύστερα από κάποιες λάθος κινήσεις του Εμρέ.

Όπως φαίνεται, οι γονείς της Σανέμ συμπαθούν πολύ τον Τζαν. Τόσο πολύ που τον καλούν στο δείπνο για την επέτειο του γάμου τους. Η Σανέμ είναι πολύ αμήχανη, όπως φυσικά και ο Τζαν, και τα ευτράπελα δεν λείπουν. Την επόμενη μέρα η Αϊλίν βρίσκεται στο σπίτι του Τζαν. Όταν, μάλιστα, τον βλέπει, δεν διατάζει να του μιλήσει για τη Σανέμ ακολουθώντας το σχέδιο της, το οποίο είναι να την εκθέτει στα μάτια του. Ωστόσο, ο Εμρέ την επιπλήττει γι» αυτή της την κίνηση, καθώς έχει διαπιστώσει πως ο αδελφός του εμπιστεύεται και αγαπάει όσο κανέναν την κοπέλα. Μάλιστα, της τονίζει πως εάν ο Τζαν ανακαλύψει τις δολοπλοκίες που έχει κάνει η Σανέμ πίσω από την πλάτη του γιο να βοηθήσει τον Εμρέ, ο Τζαν θα βγάλει από τη ζωή του και τον ίδιο και θα χάσουν μια και καλή την εταιρεία. Λίγη ώρα αργότερα, όλοι οι συνεργάτες της Υπέροχης Ιδέας δίνουν ραντεβού στο λούνα παρκ προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα ενός δοκιμαστικού. Εκεί ο Τζαν και η Σανέμ βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους και εκείνος δεν μπορεί να κρύψει το πόσο ερωτευμένος είναι. Ωστόσο, ο Εμρέ πλησιάζει τη Σανέμ και την εκβιάζει να χωρίσει τον Τζαν. Εκείνη, προκειμένου να τον αποφύγει, του λέει ψέματα πως δεν αγαπάει πραγματικά τον Τζαν και πως η σχέση τους δεν είναι σημαντική. Ο Τζαν, όμως, είναι ακριβώς από πίσω τους και ακούει όσα λένε. Πληγώνεται πολύ και φεύγει αμέσως από τον χώρο χωρίς να ενημερώσει κανένα.

Όλες οι πληρωμές της εταιρείας έχουν «παγώσει». Οι πελάτες αρχίζουν να φεύγουν, καθώς η Υπέροχη Ιδέα χρωστάει πολλά χρήματα. Ο Τζαν διαπιστώνει πως π εταιρεία κινδυνεύει με πτώχευση και ψάχνει τρόπους να τη σώσει, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πως θα κλείσει η επιχείρηση που έχτισε με τόσο κόπο ο πατέρας του. Από την άλλη, η Αϊλίν χαίρεται με αυτή την εξέλιξη και μάλιστα λέει στον Εμρέ πως αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχναν προκειμένου να διώξουν τον Τζαν. Το κλίμα ανάμεσα στο προσωπικό είναι εκρηκτικό και όλοι φοβούνται για το μέλλον τους, ενώ η Σανέμ παλεύει με τα συναισθήματα της και δηλώνει παραίτηση. Την ίδια ώρα ο Φάμπρι, πρώην πελάτης της εταιρείας, προσεγγίζει τη Σανέμ κάνοντάς της μία δελεαστική πρόταση. Θα αγοράσει μετοχές της Υπέροχης Ιδέας και θα σώσει την εταιρεία από πτώχευση μόνο εάν του δώσει τη συνταγή από το μοναδικό άρωμα που φτιάχνει η ίδια. Ωστόσο, η Σανέμ γνωρίζει πως αυτό το άρωμα είναι πολύ ιδιαίτερο για τον Τζαν και βρίσκεται σε δίλημμα. Επειτα, όμως, από πολλή σκέψη αποφασίζει να δεχτεί. Την επόμενη μέρα ο Τζαν ενημερώνεται για την κίνηση της και θυμώνει, καθώς το έκανε χωρίς να του το πει. Από την άλλη, η Σανέμ βρίσκει τα έγγραφα που υπέγραψε ο Εμρέ, τα οποία αποδεικνύουν πως συνεργάζεται με την Αϊλίν και θέλει να τα δείξει στον Τζαν προκειμένου να του αποδείξει την ενοχή του αδελφού του.

Πηγή my tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ