Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκλονίζει ο Τσακνής: «Ούτε ψύχραιμος, ούτε λογικός είμαι αυτή τη στιγμή»

Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, ταλαντούχος, γενναιόδωρος, αυθόρμητος, ειλικρινής… πολλά μπορεί κανείς να πει για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά τα ξημερώματα της Δευτέρας (9-09) έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ένας από τους καλύτερους του φίλους και συνοδοιπόρος όλα αυτά τα χρόνια, ο Διονύσης Τσακνής, λίγες ώρες μετά την δυσάρεστη είδηση, κλήθηκε να μιλήσει από καρδιάς για εκείνον στο ραδιόφωνο της real.

«Καλησπέρα, γιατί έτσι πρέπει να λεχθεί, γιατί για μένα δεν είναι ούτε καλό πρωινό, όταν στις 5.30 το πρωί έμαθα για την απώλεια του αγαπημένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Νίκου Μπογιόπουλου και Μανόλη Κοττάκη.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να πει κανείς, εγώ τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δηλώνω αναρμόδιος για να μιλήσω για έναν άνθρωπο, διότι η αποτίμηση του έργου του Λαυρέντη θα γίνει από ψύχραιμους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τσακνής.

«Εγώ ούτε ψύχραιμος είμαι ούτε αντικειμενικός ούτε λογικός αυτή τη στιγμή μπορώ να είμαι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αντιμετωπίζω το παράλογο της απώλειας. Ευελπιστώ κάποια στιγμή ηρεμώντας να κάνω έναν απολογισμό».

«Ο Λαυρέντης ήταν ο ορισμός του «χύμα» και με θύμωνε πάρα πολύ, διότι δεν πρέπει να το ωραιοποιούμε όλα», επισήμανε. «Ήταν ο μόνιμος λόγος για καβγάδες», συμπλήρωσε.

Ακούστε τον

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here