Εθνική Ελλάδας: Το απόλυτο με Μπουζούκη για τους Νέους.


Ένα γκολ του Γιάννη Μπουζούκη έκρινε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κάτω των 21 ετών με τη Λιθουανία, χαρίζοντας στη «γαλανόλευκη» τη δεύτερη νίκη της σε δύο αγώνες στα προκριματικά του Euro 2021.

Η Εθνική Κ21 νίκησε 1-0 την αντίστοιχη της Λιθουανίας στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας για τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-21. Σκόρερ του ελληνικού γκολ ο Γιάννης Μπουζούκης με κοντινό πλασέ, ύστερα από ωραία προσπάθεια από αριστερά και ασίστ του Δημήτρη Λημνιού.

Η Εθνική είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ έως τη στιγμή που η συνεργασία Λημνιού-Μπουζούκη απέφερε το γκολ της νίκης.

Οι συνθέσεις στο Ελλάδα – Λιθουανία

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Νάτσος, Κατράνης, Δημητρίου, Ρέτσος, Λημνιός, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης (81΄ Μιλόγεβιτς), Καμπετσής (46΄ Δουβίκας), Ευαγγέλου, Γαϊτανίδης (55΄ Νταβιώτης).
Λιθουανία: Κράπικας, Σάτκους, Στοκούνας, Αρμάλας, Γιανκάουσκας (74΄ Βαρέικα), Ντούμπιτσκας (86΄ Κλόνιουνας), Ανταναβίτσιους, Ουζέλα, Μιλάσιους (86΄ Αμιρτζιάν), Σεσπλάουκις, Μεγκελάιτις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ