Πατέρας μαθήτριας του 1ου Λυκείου Πετρούπολης ξεσπά για τις απογευματινές βάρδιες


Ονομάζομαι Δελλαπόρτας Κυριάκος και έχω την κόρη μου η οποία πηγαίνει στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης.

Ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα 2 ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς μας ενημερώνουν ότι τα δύο λύκεια θα λειτουργήσουν μαζί σε βάρδιες πρωί απόγευμα.

Κυρίε Αλεξόπουλε (προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) εσείς που αποφασίζεται για την τύχη τόσων παιδιών, βέβαια και δεν σας ενδιαφέρει γιατί το παιδί σας δεν είναι μέσα σε όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους, σας ενημερώνουμε (δεν νομίζω βεβαία να το διαβάσετε μιας και στο τηλέφωνο έχετε αφήσει την γραμματέα σας να ακούει τα παράπονα και να λέει συνέχεια ότι θα σας τα μεταφέρει, πραγματικά μου θυμίζει τις παλαιές ελληνικές ταινίες με τον Μαυρογιαλούρο) ότι αυτά τα παιδιά έχουν κάνει όλο τον προγραμματισμό τους από το καλοκαίρι για την σχολική χρονιά, έχουν κανονίσει τους καθηγητές τους για τα ιδιαίτερα μιας και έχετε καταφέρει εσείς που εκπροσωπείτε αυτούς που αποφασίζουν να φτιάξουν μια ανύπαρκτη παιδεία και να οδηγείτε τους γονείς να ματώνουν καθημερινά για να προσφέρουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα.

Αλήθεια γνωρίζετε τι πάει να πει προετοιμασία Πανελλαδικών για τα παιδιά της 3ης Λυκείου αλλά και της 2ης Λυκείου;
Να ξέρετε ότι ήδη με αυτά που κάνετε έχετε γίνει ρεζίλι και βέβαια αυτά δεν τα γράφει ένας Συριζαίος.

Άραγε εδώ και 2 μήνες δεν μπορούσατε να φέρεται κοντέινερ να τα βάλετε στην μεγάλη αυλή του 1 Λυκείου και ας πήγαινε η κόρη μου στο κοντέινερ και το 2 Λύκειο που είναι φιλοξενούμενη να πήγαινε στις κανονικές τάξεις.

Δεν καταλαβαίνεται ότι με αυτά που κάνετε θα οδηγήσετε τους μαθητές και των 2 σχολείων σε συνεχείς καταλείψεις.
Αυτές οι αποφάσεις που παίρνετε χρήζουν πραγματικά ψυχιατρικής ερμηνείας , αν το παιδί σας πήγαινε σε αυτό το σχολείο θα βρίσκατε άμεσα λύση.

Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην διοίκηση της χώρας μας καθώς βέβαια και ο παλαιός δήμαρχος της Πετρούπολης και ο νέος δήμαρχος.

Κυριάκος Δελλαπόρτας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ