Αναγνώστης αναφέρει λάθη στη μοριοδότηση διαγωνιζομένων για τους ειδικούς φρουρούς


Σχετικά με την προκήρυξη των ειδικών φρουρών θέλω να επισημάνω δύο λόγους που κρίνονται άδικοι ως προς την μοριοδότηση των διαγωνιζόμενων.

Δεν μπορώ να κατανοήσω πως οι αποδεκτές ξένες γλώσσες είναι τόσο περιορισμένες για κάποιον που κατέχει πτυχίο μιας ιδιαίτερης γλώσσας πέρα των συνηθισμένων (π,χ Ρωσικά, κινέζικα, Αραβικά κλπ).

Επίσης για ποιο λόγο δίνονται περισσότερα μόρια σε αυτούς που υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις;  Δηλαδή οι υπόλοιποι κρίνονται λιγότερο ικανοί;

Θεωρώ άδικη την διαδικασία μοριοδότησης ενώ ο τρόπος εισαγωγής στις σχολές της αστυνομίας να γίνεται με διαφορετικό τρόπο όπως για παράδειγμα στην Αμερική που με βάση τις δοκιμασίες (αθλητικές, ψυχολογικές) επιλέγεσαι.

Δυστυχώς όλο το σύστημα είναι λάθος και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να αλλάξει.

Αναγνώστης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ