Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φώτο με την κόρη του και το μήνυμα για το bullying

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς πόσταρε στο instagram του μία  φωτογραφία με την κόρη του, Εύα μιας και φέτος η μικρούλα θα πάει στην Πρώτη Δημοτικού και έστειλε ένα μήνυμα περί bullying. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης του από το παρελθόν και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους για το bullying.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια ?μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω !!!

Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπουλινγκ !

Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης ήμουν η χειρότερη κατηγορία ,αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε !!!

Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σοσιαλ θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους ,στον καθηγητή τους ,σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα ώρα να σταματήσει !!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας !!!!!!#stopbullying #friendshipgoals #future».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ