Λοβέρδος: Σκευωρία Novartis: Ώρα μηδέν.


Στην Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον Ανδρέα Λοβέρδο και την υπόθεση Novartis. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για σκευωρία και πρόσθεσε ότι δεν έχει ανάγκη και δεν θα χρησιμοποιήσει κανένα απολύτως υπουργικό προνόμιο και καμία κοινοβουλευτική ασυλία.

«Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας», τονίζει στην δηλωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Και συνεχίζει: «Και τούτο γιατί η ένδεια της «δικογραφίας» που διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή με λιγότερα ψευτοστοιχεία και με την πολύ καθυστερημένη αρχειοθέτηση του «ξεπλύματος» αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας. Μοναδικός σκοπός πλέον είναι η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας. Τίποτε δεν θα περάσει!», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ