Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Οι απίστευτες μπηχτές για τον αντικαταστάτη του Παπανώτα

Το Happy Day κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και στο πάνελ της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα υπάρχει κι ένα νέο πρόσωπο!

Ο Alpha με ανακοίνωσή του ανέφερε κι επίσημα ότι το Happy Day κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα και ανέφερε και τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπανώτα!

Ο λόγος για τον… Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος είναι φωτογράφος και τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από το Next Top Model!

H εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχολίασε τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπανώτα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε χαρακτηριστικά: «Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι όταν διαθέτεις τα λεφτά , βρίσκεις έναν άνθρωπο που αξίζει να πάρει αυτά τα χρήματα γιατί κάτι πήρε το αυτί μου το ποσό. Διώχνουν αυτούς που δεν το αξίζουν και παίρνουν αυτούς που το αξίζουν. Δεν με έδιωξε κανείς μην παρεξηγηθώ. Δεν το παρακολουθώ το θέμα. Δεν νιώθω κάτι. Αισθάνομαι κάπως που δεν βλέπω τους ίδιους ανθρώπους στην καθημερινότητά μου.

Ο κόσμος νομίζει πως είμαστε ένα δίωρο εδώ, δεν είναι έτσι. Πιο πολύ βλέπεις τους συνεργάτες παρά το σύντροφό σου. Αυτό σου λείπει, με τους ανθρώπους που δέθηκες. Θέλω να ρωτήσω τους διευθυντές προγραμμάτων με ποια κριτήρια επιλέγουν ανθρώπους. Όταν σε μία πορεία τηλεοπτική, έχεις κάνει μία μεγάλη αποτυχία και μία μικρότερη κατά την άποψή μου. Αυτό σε καθιστά περιζήτητο; Τελικά πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας να κάνουμε όσες πιο αποτυχίες μπορούμε να ανεβεί το κασέ μας. Δεν μίλησα για συγκεκριμένο άνθρωπο, μίλησα γενικά».

Δείτε το βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ