Ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να δώσετε μια νότα πολυτέλειας στο μπάνιο σας!


Επειδή και το μπάνιο θέλει τη φροντίδα του και πρέπει πάντα να έχει μια εικόνα εφάμιλλη του υπόλοιπου σπιτιού σας είναι σχεδόν απαραίτητο συχνά πυκνά να δίνετε τις διακοσμητικές σας πινελιές.

Η κουρτίνα του μπάνιου είναι ίσως το μοναδικό πρακτικό και παράλληλα διακοσμητικό στοιχείο που κάθε μπάνιο διαθέτει. Υπάρχουν σαφώς κουρτίνες και κουρτίνες μπάνιου, άλλες νάιλον και πολύχρωμες και άλλες συνθετικές και μονόχρωμες ή το αντίθετο. Πως θα σας φαινόταν να φτιάχνατε μια κουρτίνα για το μπάνιο σας που να μοιάζει με αυτή του σαλονιού σας;

Τι θα χρειαστείτε:

κουρτίνα υφασμάτινη της επιλογής σας, παρόμοια με υπνοδωματίου σε διαστάσεις που θα ταιριάζουν στη μανιέρα σας
αντίστοιχη κουρτίνα νάιλον σε διαστάσεις όμοιες με αυτές της υφασμάτινης κουρτίνας κατά προτίμηση διάφανη
κοντάρι και κρίκοι θα υπάρχουν από την ήδη υπάρχουσα κουρτίνα σας
ψαλίδι, κλωστή και βελόνα αν χρειαστεί

Εάν θέλετε μια νότα αρχοντιάς στη μπανιέρα σας αντί να τοποθετήσετε ένα φύλλο κουρτίνας, τοποθετήστε 2 που θα ανοίγουν αριστερά- δεξιά. Αντί για την κλασική νάιλον κουρτίνα, βάλετε μια κουρτίνα υφασμάτινη όπως αυτές που θα επιλέγατε για μια κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι σας. Η διαδικασία για την φτιάξετε θα είναι ακριβώς ίδια με αυτή που ακολουθείτε για την κανονική σας κουρτίνα.

 

Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα αγοράστε μια διάφανη νάιλον κουρτίνα και κρεμάστε και τις δύο μαζί. Τη νάιλον εσωτερικά της μπανιέρας και την υφασμάτινη εξωτερικά.

 

Tip: Την εσωτερική κόψτε τη πιο κοντή ώστε να μπορεί να στεγνώνει εύκολα και την εξωτερική αφήστε την λίγο πιο πάνω από το έδαφος.

Το αποτέλεσμα της διπλής κουρτίνας είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα κάνει όλους όσους επισκέπτονται το μπάνιο σας να απορήσουν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ