Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Έρχεται σημαντική εβδομάδα” – pic


Το μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει των αναμετρήσεων που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο τον Βόλο, για την 3η αγωνιστική της Superleague 1 και στη συνέχεια έχει μπροστά του δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζονται… εκστρατείες στο Champions League

Την Τετάρτη (18/9) οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ελληνικό clasico.

Ολυμπιακός: Απολογήθηκε ο Καραπαπάς! Το «σύστημα VAR», το χαλασμένο laptop και η Wikipedia!

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια δύσκολη εβδομάδα και περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν συγκεντρωμένου, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός “πόσταρε” το βράδυ της Πέμπτης στα social media φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού και τις συνόδευσε με το μήνυμα: “Τελευταίες προπονήσεις πριν από τη σημαντική εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα”.

View this post on Instagram

Last days of training before this important week. We must keep our minds focused to bring good results. Τελευταίες προπόνησεις πριν από τη σημαντική εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα. #Olympiacos #WeKeepOnDreaming #Focus #training

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ