ΤΩΡΑ – Επιστολή Κούγια: “Πήρα εντολή από τον Γ. Κουρτάκη να καταθέσω μήνυση για εκβίαση από τον Γ. Φιλιππάκη

Ολόκληρη η επιστολή του Αλέξη Κούγια, νομικού συμβούλου του Ομίλου των Παραπολιτικών:

Όπως είναι γνωστό, είμαι νομικός σύμβουλος του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Κατόπιν συσκέψεως, η οποία πριν από λίγο ολοκληρώθηκε, μου ανετέθη από τον εκδότη του Ομίλου κ. Ιωάννη Κουρτάκη η εντολή να καταθέσω μήνυση εναντίον του εκδότη των εφημερίδων «Espresso» και «Δημοκρατία» Ιωάννη Φιλιππάκη για την διάπραξη εις βάρος του εντολέα μου από τις αρχές Μαΐου 2019 του αδικήματος της κακουργηματικής εκβίασης και της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου.

Προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου μελετούμε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Espresso καθημερινά, αλλά και τα ολοσέλιδα δημοσιεύματα, στα οποία άλλοτε με ονοματεπώνυμο και άλλοτε με περιγραφικό τρόπο διαπράττονται εις βάρος του εντολέα μου τα ως άνω αδικήματα.

Η εντολή που μου εδόθη επίσης είναι άμεσα να προσφύγω ενώπιον του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να διαταχθεί ο συγκεκριμένος εκδότης και οι υπ’ αυτόν δημοσιογράφοι να παύσουν είτε με ονοματεπώνυμο είτε περιγραφικά την οιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του εντολέα μου, εφόσον αυτή συνέχεται με συμπεριφορές, οι οποίες πιστοποιούν τα ως άνω αδικήματα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ