Ελένη Φουρέιρα: Το ραντεβού – βόμβα στην Αμερική


Το όνειρο της Ελένης Φουρέιρα φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα.

Ενώ σύντομα θα τη βλέπουμε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του νέου talent show του ANT1 «The Final Four», το «Fuego» ακούγεται σε ισπανική σειρά του Netflix και, σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, θα υπάρξει ραντεβού της Ελένης με την εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ, όταν η πρώτη επισκεφτεί το Λος Άντζελες.

H Ελένη Φουρέιρα έχει χαρακτηριστεί ως «Ευρωπαία Τζένιφερ Λόπεζ και φαίνεται ότι έφτασε η ώρα για να συναντήσει και την αυθεντική.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, εδώ και μήνες η 50χρονη εκρηκτική λατίνα σταρ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να γνωρίσει την Ελένη Φουρέιρα.

Το ενδιαφέρον αυτό λοιπόν έγινε ακόμη πιο έντονο μετά το άκουσμα του «Fuego» σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της διαδικτυακής πλατφόρμας του Netflix, το «Elite», καθώς η JLo είναι φανατική τηλεθεάτρια της ισπανικής σειράς.

Το τραγούδι, που κέρδισε τη δεύτερη θέση στην Eurovision της Πορτσγαλίας, «ντύνει» μουσικά μία από τις σκηνές της δημοφιλούς ισπανικής παραγωγής, στο έκτο επεισόδιο του 2ου κύκλου, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Η συγκεκριμένη σκηνή γυρίστηκε στο «Teatro Barcelo» της Μαδρίτης, ένα από τα μέρη όπου η Ελένη Φουρέιρα έχει κάνει sold out εμφανίσεις στο πλαίσιο της πολύμηνης ευρωπαϊκής περιοδείας της, η οποία συνεχίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ακούει τραγούδι της σε σειρά του Netflix. Το Μάιο που μας πέρασε πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικό σποτ του Netflix Ισπανίας για τον τελικό της Eurovision, που ήταν εμπνευσμένο από το «La casa de papel» και για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Όπως είχε γράψει το περιοδικό Λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα, στη Μέκκα της παγκόσμιας βιομηχανίας θεάματος, το Λος Άντζελες του Χόλιγουντ, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των μάνατζερ να γνωρίσουν την Ελένη Φουρέιρα.

Γι’ αυτό και η ποπ σταρ προγραμματίζει ένα μεγάλο ταξίδι εκεί. Το νέο στοιχείο λοιπόν είναι πως θα γίνει κι ένα ραντεβού με την Τζένιφερ Λόπεζ, που γνωρίζει την καριέρα και τις δυνατότητες της «Miss Fuego».

Το ραντεβού δεν έχει ακόμη κλειστεί, είναι όμως σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ