Θεοδωρίδης: “Στο πλευρό της κυβέρνησης η UEFA.”


Στο πλαίσιο του 18ου ετήσιου συνεδρίου της UEFA για την Ασφάλεια και την Προστασία σε σχέση με τους αγώνες του Champions και του Europa League, ο Θόδωρος Θεοδωρίδης βρέθηκε στην Αθήνα και μίλησε για τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την πάταξη της βίας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμός, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο της UEFA στην Αθήνα και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει θέσει εξ αρχής ως στόχο την πάταξη της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό το ζήτημα «κυριάρχησε» στις επαφές των δύο πλευρών. «Ως UEFA θα στηρίξουμε την ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας και των στημένων αγώνων. Η παρουσία των δύο υπουργών δείχνει τη θέληση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της βίας. Θα είμαστε δίπλα σας», τόνισε επί του θέματος, το υψηλόβαθμο στέλεχος της UEFA, για να ακολουθήσουν και σχόλια των υπολοίπων.

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοΐδης, ανέφερε: «Οι φίλαθλοι των ελληνικών ομάδων έχουν διαφορετική συμπεριφορά στους διεθνείς και ελληνικούς αγώνες. Κι αυτό οφείλεται στη μη εφαρμογή των νόμων. Οι Κυριακές του ελληνικού πρωταθλήματος θα γίνουν ίδιες με τις Τετάρτες του ευρωπαϊκού».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ