«Elif»: Οι εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα (photos)


Συγκλονιστικές εξελίξεις στην σειρά «Elif».

Η ζωή της Αρζού ανατρέπεται σε κάθε επεισόδιο ακόμη περισσότερο. Η ίδια, μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο πέφτει θύμα απαγωγής του Σερντάρ, ο οποίος της φέρεται σκληρά και βίαια.

Ο Ερκούτ πηγαίνει στην ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλεύεται η Αρζού, καθώς τον ειδοποιούν πως η γυναίκα θα πάρει εξιτήριο. Ο ίδιος, όμως, φοβάται για το τι μπορεί να κάνει η Αρζού και την προειδοποιεί. Της προτείνει να μείνει στο σπίτι του καινά σκεφθεί καλά πριν κάνει οτιδήποτε εναντίον των Εμίρογλου. Η Αρζού είναι στο δωμάτιο της στην κλινική και ο Ερκούτ πηγαίνει να υπογράψει κάποια χαρτιά για το εξιτήριο. Όταν πηγαίνει να την πάρει από το δωμάτιο, όμως, διαπιστώνει πως έχει φύγει. Ζητάει να δει τα αρχεία από την κάμερα, αλλά ο φρουρός δεν το επιτρέπει.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο Σερντάρ είναι εκείνος που πήρε την Αρζού από την κλινική παρά τη θέληση της. Ο άντρας έχει απαγάγει την Αρζού και την κρατάει δεμένη σε μία αποθήκη στο σπίτι του την οποία φυλούν οπλισμένοι άντρες. Είναι θυμωμένος μαζί της εξαιτίας της απώλειας της κόρης τους και της λέει πως πρέπει να υποφέρει τις συνέπειες όλων όσων έκανε. Ο Σερντάρ της φέρεται βίαια και η Αρζού περνάει βασανιστικές στιγμές στα χέρια του. Εν τω μεταξύ, ο Ερκούτ την αναζητά παντού, αλλά δεν τη βρίσκει. Επιστρέφει στην κλινική και δωροδοκεί τον φρουρό για να του δείξει την καταγραφή της κάμερας. Ο Ερκούτ βλέπει τον Σερντάρ να απαγάγει την Αρζού, ενώ η Γκόντζα υποψιάζεται τον άντρα της μαθαίνοντας την είδηση.

Εκείνος, όμως, προσπαθεί να την καθησυχάσει πως δεν έχει καμία ανάμειξη. Η Αρζού περνάει τη νύχτα δεμένη και φιμωμένη σε άθλια κατάσταση στην αποθήκη. Το πρωί ο Σερντάρ την πιέζει να υπογράψει κάποια έγγραφα με τα οποία του παραχωρεί την περιουσία της. Αυτός είναι και ο σκοπός του. Να της πάρει την κληρονομιά του Νετζντέτ που της αναλογεί από την εταιρεία και με τα χρήματα αυτά να προχωρήσει στην οικονομική καταστροφή των Εμίρογλου.

Σύμφωνα με το my tv ο Σερντάρ τη σημαδεύει με ένα όπλο και την απειλεί καθώς εκείνη δεν συνεργάζεται και αρνείται να υπογράψει. Η Αρζού φοβάται για τη ζωή της, αλλά εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα στον χώρο κρυφά ο Ερκούτ και χτυπάει στο κεφάλι τον Σερντάρ. Ο άντρας χάνει τις αισθήσεις του και ο Ερκούτ σώζει την Αρζού και την πηγαίνει στο σπίτι του. Όταν ξυπνάει ο Σερντάρ, είναι εξαγριωμένος με τουςάντρες·της ασφάλειάςτου. Από την άλλη, ο Ουμίτ του προτείνει να σταματήσουν για ένα διάστημα τις ενέργειές τους γιατί η επιθυμία του Σερντάρ να εξαφανίσει την οικογένεια Εμίρογλου έχει και μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Ο άντρας, όμως, δεν συμφωνεί με την άποψη του και συνεχίζει με τα σχέδια του αδιαφορώντας για το κόστος. Εκδίκηση, όμως, συνεχίζει να ζητάει και η Αρζού από τη Μελέκ και την Ελίφ, καθώς τις θεωρεί υπαίτιες για τον θάνατο της Τουγκτσέ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ