Τον πρώτο 100% vegan γάμο στην ιστορία της έζησε η Κρήτη

Μπορεί να είναι μία από τις φράσεις που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα ακούσετε, όμως είναι 100% γεγονός. Η Κρήτη είναι ο τόπος εκείνος που ο κόσμος μέχρι και πυρκαγιά μπορεί να προκαλέσει για να ψήσει το παραδοσιακό αντικριστό στο γάμο του παιδιού του, όμως ένας γάμος στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο έμελλε να κάνει τη διαφορά.

Όλα ξεκίνησαν από το προσκλητήριο του γάμου, το οποίο ανέφερε ότι «στο γάμο μας δεν θα γίνει καμία θυσία!». Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ρητή διευκρίνιση ότι το πρόγραμμα δε θα περιλαμβάνει ανθρωποθυσίες, όμως τελικά ήταν κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό: Όπως αναφέρει το cretalive, στον εν λόγω γάμο δεν ψήθηκε καθόλου κρέας.

Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, υπήρξε γάμος στην Κρήτη που ούτε βραστό, ούτε πιλάφι, ούτε μία μίνι γενοκτονία αιγοπροβάτων είχε. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε ήταν φανατικοί χορτοφάγοι και το μενού προσαρμόστηκε στα γούστα τους: Από φαΐ είχε ένα σωρό πράγματα από αυτά που χαρίζει η κουζίνα της Κρήτης, εκτός από αυτά που έχουν κρέας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πως φάνηκε αυτό στους καλεσμένους, αλλά εντέλει πρέπει να το αποδέχτηκαν, αφού το γλέντι έγινε κανονικά. Οι αφανείς ήρωες πρέπει να ήταν πάντως η εταιρεία catering, η οποία κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του ζευγαριού χωρίς να εξεγερθούν οι καλεσμένοι:

Όπως είπε ένα στέλεχος της εταιρείας, «Ναι για μας ήταν μια πρόκληση να αναλάβουμε αυτό το μεγάλο γάμο, αλλά νομίζω τα καταφέραμε!».

Impossible is nothing, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Πηγή: www.newsone.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ