Βασίλης Κούκουρας: «Αν δεν υπάρχει στη ζωή ένας σοβαρός σύντροφος να περνάς καλά, φαίνεται…»


Ο Βασίλης Κούκουρας, βρίσκεται 30 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου. Είναι 58 ετών αλλά δύσκολα το πιστεύει κάποιος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε για τον χρόνο που του έχει φερθεί πολύ καλά, για το αν έκανε στη ζωή του πάντα αυτό που ήθελε και αν είναι εγωιστής.

Ο χρόνος σου έχει φερθεί πολύ καλά, καθώς δεν ανταποκρίνεται ο αριθμοί των χρόνων σου βλέποντας σε.

«Μου το έχουν ξαναπεί αυτό πολλές φορές, συμβαίνει να έχω ηρεμία πλέον στη ζωή μου, προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, είναι η κληρονομικότητα, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που περνάς τη ζωή σου, η σύντροφος παίζει πολύ βασικό ρόλο στο αν φαίνεσαι καλά ή όχι. Αν δεν υπάρχει στη ζωή ένας σοβαρός σύντροφος να περνάς καλά, φαίνεται… Όταν περνάς καλά, πάλι φαίνεται».

Με τη σύντροφό του.

Έκανες πάντα αυτό που ήθελες;

«Όχι, έχω κάνει πάρα πολλές φορές αυτό που δεν θέλω, αλλά όταν αποφασίζω να κάνω αυτό που δεν θέλω, θα το κάνω σαν να μην υπάρχει δεν θέλω, αλλά σαν να το ήθελα». Αλλιώς, δεν έχει νόημα να το κάνω».

Γιατί συμφωνούσες για κάτι που δεν σου άρεσε και δεν το ήθελες;

«Γιατί όλη η ζωή ενέχει το συμβιβασμό και ειδικά η αντρική ζωή ενέχει πολλούς».

Οι συμβιβασμοί που έκανες τι αφορούσαν κατά κύριο λόγο;

«Οι συμβιβασμοί κατά κύριο λόγο, βέβαια, στα επαγγελματικά μου. Στα προσωπικά μου συμβιβάστηκα, αλλά όχι με την έννοια να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θέλω. Ο συμβιβασμός στα προσωπικά έρχεται από τη μείωση του εγωισμού, μια πάλη που κάνω με τον εγωισμό μου για να αντέξω και να ανεχτώ πράγματα».

Είσαι εγωιστής;

«Βέβαια είμαι εγωιστής, αλλά προσπαθώ κάθε μέρα να το έχω στο μυαλό μου, ώστε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Πέρα από τις συντρόφους, τον εγωισμό μου τον έχουν ανατρέψει τα ζώα.

Ο σκύλος σε κάνει να βλέπεις αλλιώς τη ζωή. Από τότε που έχω επαφή με τα ζώα έχω μεγάλη βελτίωση ως άνθρωπος στο θέμα του εγωισμού, του μοιράσματος…», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ