Βασίλης Κούκουρας: «Δεν μπορώ να εκμεταλλεύομαι καθετί στη ζωή μου για να βρίσκομαι στη δημοσιότητα»


Ο Βασίλης Κούκουρας πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν έγινε τίποτα από αυτά που είχαν γραφτεί στον Τύπο και δεν έπαθε ποτέ ανακοπή ή εμφραγμα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν θέλει να διαφημίζει κάθε προσωπική στιγμή του και οι δημοσιεύσεις του στα social media είναι σε επιτρεπτά επίπεδα.

Κρατάς πάντα μια διακριτική στάση απέναντι στη δημοσιότητα σε ό,τι αφορά προσωπικά κομμάτια της ζωής σου, έτσι κι αυτή τη φορά, βγαίνοντας από το νοσοκομείο, δεν μίλησες για ό,τι σου συνέβη.

Δεν μπορώ να εκμεταλλεύομαι καθετί στη ζωή μου για να βρίσκομαι στη δημοσιότητα… «Πήρα ένα παντελόνι», «έκανα βουτιά», «έφαγα μπριάμ»… πρέπει να τα κοινοποιήσω όλα αυτά;

Όχι, δεν μπορώ… Καταλαβαίνω το μάρκετινγκ του θεάματος στα επίπεδα αυτά, αλλά να δηλώνω κάθε δευτερόλεπτο πού είμαι και τι κάνω, που στην ουσία είμαι μόνος μου για να το κάνω τόσο έντονα αυτό. Έχουν γραφτεί φοβερά δοκίμια από ψυχολόγους και νευρολόγους για τις σέλφι φωτογραφίες, που όποιος τα διαβάσει θα αναθεωρήσει την απόφαση του να βγάζει σέλφι φωτογραφίες.

Δεν είμαι έτσι εγώ. Θα δημοσιεύσω κάτι στο facebook και στον προσωπικό μου λογαριασμό, αλλά σε επιτρεπτά επίπεδα και με σοβαρή δοσολογία για μένα. Δεν έχω την ανάγκη να κοινοποιώ τη θέση μου κάθε φορά, ούτε να διαφημίζομαι κάθε στιγμή, γιατί έχω ανασφάλεια μήπως με ξεχάσουν ή μήπως δεν ξέρει ο κόσμος για το πού είμαι κάθε ώρα και τι κάνω…

Ο τρόπος που έχεις επιλέξει σε διευκολύνει, με την έννοια ότι αναζητάμε περισσότερες πληροφορίες για έναν άνθρωπο που δεν μας τις δίνει;

Ισχύει ότι όλοι οι άνθρωποι που κινούν τις παραγωγικές δυνάμεις της τηλεόρασης κυρίως αγωνιούν και βρίσκουν «ταλέντα» και κάνουν διάσημους ανθρώπους μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Αν η επιλογή γίνεται με αυτό το κριτήριο, θα πάει κατά διαόλου. Αυτοί που γίνονται εύκολα, γρήγορα και άμεσα διάσημοι, τόσο εύκολα θα πάψουν και να υπάρχουν, είναι νομοτελειακό.

Είναι τρέλα, παράνοια και αναξιοκρατική κατάσταση. Τα like δεν σημαίνουν ότι αυτός είναι διάσημος και θα πάει να τον δει κάποιος στο θέατρο, από τους διαδικτυακούς φίλους ή τους ακολούθους στο instagram. Ο κόσμος τα αποστρέφεται αυτά και γυρίζει την πλάτη του, είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ