Ολυμπιακός – Βόλος LIVE: Γ την 3η αγωνιστική της Superleague 1


Μια… φαινομενικά εύκολη «αποστολή» έχει ο Ολυμπιακός, που υποδεχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Βόλο, σε ματς για την 3η αγωνιστική της Superleague 1.

Να συνεχίσει το σερί του στην Superleague 1 καλείται ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Βόλο, δηλαδή μια από τις ομάδες – έκπληξη των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 3×3 στη Superleague 1, πριν μπει σε μια εβδομάδα που θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα του Champions League και θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Απ’ την άλλη, ο Βόλος έχει κάνει και αυτός το 2×2 στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να κάνει την… έκπληξη μέσα στο Φάληρο.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε Αστέρα Τρίπολης μέσα και ΑΕΛ έξω, με το ίδιο σκορ 1-0. Ψάχνει να βρει ρυθμό, που ήδη έδειξε στην Ευρώπη, αφού σε τρία παιχνίδια στην έδρα του έχει βάλει δέκα γκολ.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα οκτώ παιχνίδια της σεζόν, έχοντας κερδίσει τα επτά τελευταία. Επεκτείνοντας στην περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει 15 νίκες και μια ισοπαλία σε 16 αγώνες, μετά την ήττα από τη Λαμία στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Νέο Φάληρο. Από τότε έχει επτά διαδοχικές νίκες εντός έδρας για όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βόλος νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο 2-1 και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό με 1-0.

Μπορεί ο Βόλος να επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι άλλες ομάδες από το λιμάνι της Μαγνησίας έχουν κακή παράδοση. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει εννέα ήττες σε εννέα επισκέψεις και η Νίκη Βόλου έξι ήττες σε έξι! Συνολικά ο Ολυμπιακός με ομάδες του Βόλου έχει στην έδρα του 15 νίκες σε ισάριθμους αγώνες!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ