ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Συνεχίζουν… ακάθεκτοι οι Κρητικοί


Πήρε… φόρα μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού! Την πρώτη του εντός έδρας νίκη και δεύτερη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΟΦΗ, που επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-1, σε ματς για την 3η αγωνιστική της Superleague 1.

Τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΟΦΗ, που επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με 2-1. Έτσι, οι Κρητικοί έφτασαν στους 7 βαθμούς μετά το πέρας τριών αγωνιστικών, την ώρα που ο Παναιτωλικός έχει μείνει στο… μηδέν!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά… φτωχό, από πλευράς φάσεων, με τον Παναιτωλικό όμως να βλέπει τον ΟΦΗ να φτάνει στο 19′ πολύ κοντά στο αυτογκόλ! Η σέντρα βγήκε από τα δεξιά, ο Κοροβέσης προσπάθησε να διώξει αλλά παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης άλλαξαν στο 30′, όταν ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Μιμίτο, για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Νέιρα, αφήνοντας τον Παναιτωλικό με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαχειρίστηκαν πολύ καλά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, δεν άφησαν κενούς χώρους στην άμυνα τους κι έτσι δεν δέχθηκαν κάποια απειλή στην εστία τους μέχρι το ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ έκανε μια… καλή προσπάθεια στην επανάληψη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54′. Ο Σεμέδο έκανε το σουτ λίγο έξω από το ύψος της περιοχής, τον Κνετ απέκρουσε με δυσκολία αλλά πλάγια και ο Τσιλιανίδης έκανε στην… επαναφορά το 1-0.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 58′ είδε τον Νάστο να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή την προβολή του Αριγίμπι, μετά από τη σέντρα του Ντουάρτε! Τρία λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί έκαναν το 2-0. Ο Μάνος έφυγε ωραία στην “πλάτη” της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ να νίκησε τον Κνετ, διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας του.

Οκτώ λεπτά όμως μετά την είσοδο του στο ματς, ο Μοράρ μείωσε σε 2-1για τον Παναιτωλικό, με ψύχραιμο τελείωμα (69′). Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν όμως στη συνέχεια καλή παρουσία στην επίθεση κι έτσι η νίκη πήγε εύκολα στους γηπεδούχους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ