«Έρωτας μετά»: Μια παράνομη σχέση με μοιραίες συνέπειες στο πρώτο επεισόδιο της σειράς (photos)


Η νέα σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.50.

Από απόψε 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50, ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ έρχεται στον Alpha.

Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά».

Έρωτας μετάΈρωτας μετά

Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια είναι η σχέση τους; Η ταυτότητά τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι… Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές.

Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους, πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί η αλήθεια επιτακτική.

Τι θα δούμε όμως στο πρώτο επεισόδιο;

Η τυχαία γνωριμία του Κωνσταντίνου, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, και της Άννας, πρώην δασκάλας τάνγκο καθώς και η μετέπειτα συνάντησή τους λόγω των παιδιών τους, δημιουργούν τις συνθήκες για να αναπτυχθεί μια φιλία ανάμεσα στις οικογένειές τους. Τρία χρόνια μετά, ένα αυτοκινητικό δυστύχημα γίνεται η αφορμή να αποκαλυφθεί μία παράνομη σχέση με μοιραίες συνέπειες. Ενώ η σύζυγος του Κωνσταντίνου, Ηλέκτρα, και ο άνδρας της Άννας, ο Χρήστος, επιχειρούν να κατανοήσουν ό,τι συνέβη, βρίσκουν τους εαυτούς τους αντιμέτωπους όχι μόνο με την επώδυνη διαπίστωση πως οι σύντροφοί τους διατηρούσαν ερωτική σχέση αλλά και με ένα ντόμινο αποκαλύψεων που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ