Mαριάννα Τουμασάτου: Συναντιέται μετά από 12 χρόνια τηλεοπτικά με τον Αλέξανδρο Σταύρου


Η Μαριάννα Τουμασάτου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Σταύρου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» που κάνει πρεμιέρα στις 16/9.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την τηλεοπτική συνάντηση με τον σύζυγό της, αν τους έχουν ξαναγίνει προτάσεις για να πρωταγωνιστήσουν μαζί, ενώ αναφέρθηκε και στην θεατρική παράσταση που θα βρίσκεται τον χειμώνα.

Έχετε δεχθεί κάποιο σχόλιο από τον κόσμο που να σας έχει συγκινήσει;

«Το γεγονός ότι ενώ αντιπαθούν βαθιά την Κάτια μου το λένε με ένα παράπονο σαν να απολογούνται απέναντι μου για την αντιπάθεια που τρέφουν προς την Κάτια, αυτό είναι πάρα πολύ τρυφερό».

Έπειτα από 12 χρόνια, συναντιέστε ξανά τηλεοπτικά με τον σύζυγο σας, τον Αλέξανδρο Σταύρου. Φαντάζομαι ότι είναι ευχάριστο που συνεργάζεστε ξανά…

«Ναι, είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό».

Σας είχε τύχει όλο αυτό το διάστημα να έχετε δεχτεί προτάσεις για να πρωταγωνιστήσετε μαζί σε κάποια σειρά, απλά συγκυριακά να μη συνέβη;

«Από τότε που τελείωσε η «Βέρα στο δεξί» έχουμε δουλέψει δύο σεζόν σε ένα θεατρικό και άλλες τρεις σεζόν σε ένα άλλο. Τηλεοπτικά, δεν ήταν για να προχωρήσουν οι κουβέντες που είχαμε κάνει. Εγώ τα μισά χρόνια, έτσι κι αλλιώς, δεν δούλευα λόγω του παιδιού. Μετά, όταν ήμουν έτοιμη να επιστρέψω και μου είχαν γίνει προτάσεις, ο Αλέξανδρος ήταν ήδη εμπλεκόμενος με συνεργάτες άλλους, οπότε δεν έτυχε. Συζητήσεις πάντα γίνονται για ένα σίριαλ στο οποίο μπορεί να συμμετέχεις, αλλά είναι πολύ μακρινές. Δεν είναι τόσο κοντά στην πραγματικότητα όσο κοντά στην επιθυμία».

Φέτος τον χειμώνα θα πρωταγωνιστείτε στη θεατρική παράσταση «Μούρα, ένα πένθιμο μπλουζ». Θα μας πείτε δυο λόγια;

«Η παράσταση θα ανέβει στις 14 Οκτωβρίου στο θέατρο Διάνα και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Είναι ένα έργο που έχει γράψει και σκηνοθετεί η Βάσια Αργέντη, ένα καινούργιο και πολύ ταλαντούχο παιδί. Είναι ένα έργο που πραγματικά συγκινήθηκα πολύ όταν το διάβασα, συγκινούμαι βαθιά και στις πρόβες, και νομίζω ότι θα ακουμπήσει πολύ τις ψυχές τών ανθρώπων. Κυρίως των ανθρώπων που έχουν μέσα τους καλοσύνη και δικαιοσύνη», είπε στο mt tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ